O, chyba przeoczyłem ten temat przeglądając forum... No cóż...
Chorzów, Wolności 3, Świat piwa (zamknięte)
Collapse
X
-
Pojawiło się kilka niemieckich ciekawych piwek. Niestety ceny troszeczkę zbyt wygórowane. Ale na święta na jedno można sobie pozwolić.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Jestem rozczarowany tym sklepem i nazwą:
" Świat piwa " Chorzów ul.Wolności 3
Świat nie przypomina nawet polskiej regionalnej mizerii.
Sklep trudno znależć, jak ŚWIAT to powinien być światowy przekrój piw...
Ale może nie mam racji i być może w Nowym Roku będzie lepiej - czego Właścicielowi sklepu życzę.
P.S.
Podobnie irytuje mnie nazwa PUB. Wchodzę do Pubu a tam tylko piwo !
Ale to już inna historia.
Comment
-
-
Ostatnio zaczynają się pojawiać w sklepiku na Wolności piwa niemieckie, a ich ceny nie są już tak bardzo wysokie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Byłem dzisiaj i wyszedłem mocno zdegustowany poziomem cen.
Dla przykładu Heban po 3,60 (w niedalekim markecie po 2,49 !!!); Palone po 3,30 (standardowo od 2,70 do 3,00); 0,33 Koźlak z Juranda 3,15.
Nie wiem na co liczą właściciele tego przybytku, ale spodziewam się rychłego końca "Świata"Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckByłem dzisiaj i wyszedłem mocno zdegustowany poziomem cen.
Dla przykładu Heban po 3,60 (w niedalekim markecie po 2,49 !!!); Palone po 3,30 (standardowo od 2,70 do 3,00); 0,33 Koźlak z Juranda 3,15.
Nie wiem na co liczą właściciele tego przybytku, ale spodziewam się rychłego końca "Świata"Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Wybór niemieckich piwek coraz ładniejszy. Trzeba będzie skoczyć na zakupy przed Świętami.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Sklepu już nie ma. Nie wiem czy nie został przeniesiony pod inny adres, ale w bramie zastać można tylko zamknięte drzwi.Last edited by adam16; 2007-03-04, 17:04.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment