Palone kupiłem wczoraj w Realu, ale trzeba się dobrze naszukać bo stoi tylko jedna skrzyneczka, schowana za inne. Natomiast w Alkoholach Świata pojawił się Koźlak z Juranda. Poza tym bieda z nędzą coraz większa w tym sklepie.
Rybnik, Łony, Alkohole Świata
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiPalone kupiłem wczoraj w Realu, ale trzeba się dobrze naszukać bo stoi tylko jedna skrzyneczka, schowana za inne. Natomiast w Alkoholach Świata pojawił się Koźlak z Juranda. Poza tym bieda z nędzą coraz większa w tym sklepie.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pojawiła się cała masa Psów we Mgle we wszelkich możliwych opakowaniach. Poza tym mamy jeszcze sporo "grubo powyżej setki" - choćby Duvele ze szklanką (ok. 150 zł), Orvale również ze szkłem (ok. 170 zł) i gustowne drewniane skrzyneczki Kwaka - 4x0,33 plus dwie kwakowskie szklaneczki oczywiście ze stojakiem. Cena - 270 zł.Last edited by iommi; 2005-04-20, 10:04.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Dobra cena Portera Strzeleckiego - flasza za 2,85 zł! W innych rybnickich sklepach (o ile jest) nie schodzi poniżej 3,30 zł.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pojawił się smaczny Heban z Juranda i baaardzo przeciętny pszeniczny Faustus. Utrzymuje się też bardzo przyjemna cena Portera Strzeleckiego, bywa Rybnicki Porter w cenie 3 zł.*****************************
Comment
-
-
Odwiedziłem po baaardzo długiej przerwie. Było tak jak myślałem - nic ciekawego. Z ciekawszych rzeczy zauważyłem zestaw Hebana ze szkłem (ok. 14 zł) i Porter Strzelca (3,10). Wciąż jest też jurandowy Koźlak...
I to tyle dobrych wiadomości piwnych.
A poza tematem - z braku szokująco interesujących piw kupiłem coś, co zobaczyłem po raz pierwszy - Miodówkę, robioną przez Polmos w Lublinie. I stwierdzam, że moja Mioduńka domowa jest zdecydowanie lepsza...*****************************
Comment
-
-
Jest Żywe i Koźlak z Bielkówka i Irlandzkie Mocne z Krajana (2 zł buteleczka). Poza tym nic ciekawego. Jest też upierdliwy pomocnik sprzedawcy, który poleca "DAB-a, najlepsze piwo niemieckie".Last edited by iommi; 2007-10-18, 10:53.*****************************
Comment
-
Comment