Ustroń, pierwsza w lewo na Równicę, sklepik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Ustroń, pierwsza w lewo na Równicę, sklepik

W Usroniu Polana jest jeden fajny mały sklepik, gdzie warto zaopatrzyć się przed wjazdem na Czantorię. Znajduje się za przejazdem kolejowym pierwsza w lewo na Równiecę (chyba w remizie).
    Tak oczywiście piwko koncernowe oraz Brackie (1,60 za butelkę oraz 2 zł za puszkę).
    Pozdrawiam Cię !!!!

Related Topics

Collapse

• heckler
    Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
    heckler
    Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
    2023-09-13, 08:39
  • dadek
    Praha-Kobylisy, Na pecích 1044, Pivovar Bad Flash
    dadek
    Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
    2022-09-29, 02:56
  • tomaszjanczyk
    Pierwsza próba - pytanie na CITO
    tomaszjanczyk
    Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.

W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.

Zaczynałem około 16:00.

Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...
    2020-04-22, 10:46
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
    dadek
    Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
    2025-02-10, 00:58
  • Shedao
    Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
    Shedao
    Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
    2025-01-07, 15:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...