Ustroń, pierwsza w lewo na Równicę, sklepik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Ustroń, pierwsza w lewo na Równicę, sklepik

W Usroniu Polana jest jeden fajny mały sklepik, gdzie warto zaopatrzyć się przed wjazdem na Czantorię. Znajduje się za przejazdem kolejowym pierwsza w lewo na Równiecę (chyba w remizie).
    Tak oczywiście piwko koncernowe oraz Brackie (1,60 za butelkę oraz 2 zł za puszkę).
    Pozdrawiam Cię !!!!

Related Topics

Collapse

• heckler
    Czechy, Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
    heckler
    Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
    2023-09-13, 07:39
  • dadek
    Czechy, Praha-Kobylisy, Na pecích 1044, Pivovar Bad Flash
    dadek
    Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
    2022-09-29, 01:56
  • tomaszjanczyk
    Pierwsza próba - pytanie na CITO
    tomaszjanczyk
    Jestem nowy, więc po pierwsze witam wszystkich serdecznie.

W skrócie. Pierwsza próba zrobienia piwa. Brewkit + słód. Fermentor, nastaw 23l.

Zaczynałem około 16:00.

Zagotowałem brewkit + słód, rozrobiłem z zimną wodą do 23l. W międzyczasie uwodniłem...
    2020-04-22, 09:46
  • dadek
    Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
    dadek
    Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
    2025-02-09, 23:58
  • kosher
    Sady, Logistyczna 21, Sklepik firmowy Browaru Sady
    kosher
    Powstały kilka m-cy temu nowy podpoznański browar prowadzi także sprzedaż detaliczną na miejscu.
    Będąc w pobliżu zajrzałem do Sadów w zeszłym tygodniu.
    Browar położony jest w niezbyt ciekawej lokalizacji, na zakończeniu ulicy za ciągiem hal w których mieszczą się hurtownie,...
    2018-11-07, 14:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...