Częstochowa, Równoległa, sklep Maja

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • jankessc
    Częstochowa, Glogera 7, Alkohole
    jankessc
    Malutki, ciasny sklepik z dużym wyborem piwa: Pinta, Cieszyn, Artezan, Alternatywa itd.
    2018-06-21, 08:37
  • Prusak
    Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
    Prusak
    Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
    2024-02-07, 18:00
  • jankessc
    Częstochowa, al. Wojska Polskiego 122, Z Innej Beczki
    jankessc
    Nowy sklepik w Częstochowie, położony zaraz przy trasie DK-1. Dobra lokalizacja dla podróżników jadących z Górnego Śląska do Łodzi, jedziemy dołem nie wjeżdżając na estakadę, sklep 200 metrów za skrzyżowaniem. Czynny 10-22, w niedzielę zamknięty. Połączony ze sklepem całodobowym....
    2018-04-30, 12:36
  • ART
    Częstochowa, al. NMP 32, Cafe Belg
    ART
    poniedziałek-piątek:
    11:00 - 22:30
    sobota:
    10:00 - 00:00
    niedziela:
    16:00 - 22:30

Kilka kranów z rotującymi kraftami, głębokie fotele, abażury, tajne przejścia przez szafę do kuchni, przyciemnione pomieszczenia. Jest kuchnia, są...
    2017-11-10, 14:11
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...