Całkiem miłe odkrycie - choć ten sklep na osiedlu Dąbrówki jest oklejony reklamami Żywca ma w ofercie całkiem sporo innych piw. Są m.in. Black Huger z Ciechanowa (flasza, 1,60 zł), Huger zwyczajny z Głubczyc (flasza, 1,40) i dwa buletkowe Gobiny (zwykły 1,20, mocny 1,40). Jest też Piast (Wrocławski i Mocny), duży wybór Strzelca i Colt 45 w pecie.
Rybnik, Dąbrówki 16, Biały domek
Collapse
X
-
fantastyczny wlasciciel
polecam zakupy w tym sklepie kazdemu.dzis bylem w nim (jestem kolekcjonerem puszek)i bylo kilka okazow puszek ktore nie posiadalem.pozatym posiada ten sklep duzy wybor piw w butelce.i jeszcze jedna zaleta jest to ze mozna sie dogaac swietnie z wlascicielem.pozdrawiam -
a na czym polega to dogadywanie się z właścicielem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy82co do wlasciciela to mozna sie z nim dogadac w sprawie kobiet
Dom schadzek jakiś czy cóś?Last edited by kiszot; 2005-02-07, 20:50.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment