W tym małym sklepiku spożywczym trafiłem wczoraj na dwa produkty Imielina - Jasne i Szpunt Mocny. W stałej sprzedaży mają tu piwa z Zabrza, ale na zmianę - raz jest Śląskie Mocne, potem Full, a potem Browarek Extra i... od początku .
Rybnik, Gliwicka / Piasta, sklep spożywczy
Collapse
X
-
Pojawiły się trzy Namysłowy - Rycerskie Mocne w konserwie i Kozackie (jasne i mocne). I jeszcze ciekawostka - na półce stoi jeszcze kilka butelek Tańcowanego z Grudziądza.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
-
-
Czy poza piwami z Browaru Fortuna są dostępne produkty z innych browarów regionalnych? Jeśli tak, to jakie? Z góry dzięki za info.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Z tego co wiem to nabyc można jedynie Śląskie Mocne albo browar z Zabrza. Spróbuj w Katowicach,tam podobno jest kilka miejsc w których można dostac więcej regionalnych trunkow.Ekskluzywne delikatesy Internetowe - www.vipdelikatesy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VipDelikatesy Wyświetlenie odpowiedziZ tego co wiem to nabyc można jedynie Śląskie Mocne albo browar z Zabrza. Spróbuj w Katowicach,tam podobno jest kilka miejsc w których można dostac więcej regionalnych trunkow.Beer is for life not just for christmas !
Comment
-
Comment