Rybnik, Karłowicza, sklep spożywczy (zamknięte)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iommi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1522

Rybnik, Karłowicza, sklep spożywczy (zamknięte)

To niewielki sklepik 50 metrów od skrzyżowania z ul. Poniatowskiego. Ostatnio pojawiły się tu trzy piwa z Witnicy dotychczas niedostępne w Rybniku - Mocne Zachodnie, Premium i Pils. Ceny w kolejności - 1,40, 1,20 i 1,10 zł.
    Poza tym Brax i Hammer z Głubczyc oraz masówka...
  • iommi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1522

Pojawił się Rybnicki Porter (3,10 zł) i Jasne z Imielina. To drugie oczywiście w konserwie, cena ok. 1,80.

Comment

• iommi
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.07
      • 1522

Od wczoraj w sprzedaży zabrzańsko-rakszawskie Śląskie Mocne w nowej butelce i z nową etykietą. Cena - 1,90 zł.

Comment

• iommi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.07
        • 1522

Sklepu brak. Został wyburzony, a na jego miejscu wyrasta jakiś domek mieszkalny. W sumie szkoda, bo tylko tu witnickie piwa się pojawiały, a i Imielin bywał...

Comment

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
          Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
          Serokomlak
          Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
          2025-01-19, 20:34
        • telek
          Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
          telek
          Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
          2023-08-28, 18:07
        • emeryt1576
          otwieracz z browaru rybnik
          emeryt1576
          Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość ...
          2021-12-19, 22:16
        • ART
          Jemielnica, Borek 9, Browar Rojber [zamknięte]
          ART
          30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.

Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.

Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.

Rojber...
          2021-11-07, 16:28
        • Shedao
          Wrocław, Al. Architektów 8a, Piwarium [zamknięte]
          Shedao
          Świeża sprawa, sklep otwarty pół godziny temu Dziś czynny od 14 do 21, dam znać, jak się wywiem jaki jest plan na regularne godziny.

Sklep z piwem na Nowych Żernikach, w pobliżu stadionu miejskiego, czyli w okolicy, gdzie raczej za wiele dobrego piwa się nie uświadczyło....
          2020-11-06, 14:45
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...