To budka spożywczo-warzywnicza stoi naprzeciwko dworca PKP Paruszowiec, tuż przy zjeździe do Huty Silesia. Znalazłem tam nieuchwytnego wprost w Rybniku Strażaka z Głubczyc (butelka 0,5 l, 1,20 zł). Poza tym dwa rodzaje Kozackiego z Namysłowa (ok. 1,50 zł) i masówka.
Rybnik, Mikołowska (Paruszowiec), sklep spożywczy
Collapse
X
-
Kolega Iommi wywąchał już chyba wszystkie punkty w Rybniku, w jakich pojawiła się choćby jedna butelka czy puszka z piwem
Tym lepiej, bo tak sobie myślę, że dzięki temu nie będzie miał problemów z dokonaniem zakupu paru ciekawych piwek i wymianie ich, za pośrednictwem szklanicy, na domową produkcję. Dobrym terminem mogłaby być końcówka sezonu ogórkowego, bo do tego czasu dojrzeje część mojej i Alchemychowej produkcji. Niezarejestrowany tu kolega "Misiaczek" też już uwarzył ze siedem warek...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_BKolega Iommi wywąchał już chyba wszystkie punkty w Rybniku, w jakich pojawiła się choćby jedna butelka czy puszka z piwem
Tym lepiej, bo tak sobie myślę, że dzięki temu nie będzie miał problemów z dokonaniem zakupu paru ciekawych piwek i wymianie ich, za pośrednictwem szklanicy, na domową produkcję. Dobrym terminem mogłaby być końcówka sezonu ogórkowego, bo do tego czasu dojrzeje część mojej i Alchemychowej produkcji. Niezarejestrowany tu kolega "Misiaczek" też już uwarzył ze siedem warek...
A swoja droga mam nadzieje, ze wreszcie uda nam sie wychylic . Pod koniec lipca wracam z zasluzonego urlopu i jestem do dyspozycji!
Comment
-
Comment