Przy ul. Armii Krajowej, na przeciw dworca PKP w Chorzowie Batorym, można dostać piwa z Relakspolu, Relaks i Bazyl.
Chorzów, Armii Krajowej (Batory - przy dworcu PKP), sklep spożywczy
Collapse
X
-
Chorzów, Armii Krajowej (Batory - przy dworcu PKP), sklep spożywczy
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Przy ul. Armii Krajowej, na przeciw dworca PKP w Chorzowie Batorym, można dostać piwa z Relakspolu, Relaks i Bazyl.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Zmiana właściciela, zmiana wystroju i już tylko masówka piwna na półkachBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zica jest jakaś szansa do zakupienia jeszcze pifek z Rexpolu????Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zica jest jakaś szansa do zakupienia jeszcze pifek z Rexpolu????Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNie i nigdy nie było.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Przy ul. Armii Krajowej, na przeciw dworca PKP w Chorzowie Batorym, można dostać piwa z Relakspolu, Relaks i Bazyl.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Było, było.
Ale juz nie jestLast edited by Maggyk; 2007-03-06, 19:39.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNigdy nie było takiego browaru jak Rexpol Adasiu, a odpowiedź moja była wredną prowokacją na zbyt swobodne podchodzenia co niektórych do nazw browarów i zasad panujących w tym dziale
Pifek też tam nie było - nigdyLast edited by adam16; 2007-03-06, 21:22.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment