Mały sklepik spożywczo-monopolowy.Do nabycia zielony Racibor za 1.20 oraz ...........Full z Zabrza w rewelacyjnej cenie 1.15
Bytom, Piekarska 9, sklepik spożywczo-monopolowy
Collapse
X
-
Bytom, Piekarska 9, sklepik spożywczo-monopolowy
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie?
Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
-
Channel: Litwa
2025-01-07, 15:37 -
-
Znany i raczej nielubiany
, a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
W samym browarze mamy całkiem...-
Channel: Browary polskie
-
-
Powstały kilka m-cy temu nowy podpoznański browar prowadzi także sprzedaż detaliczną na miejscu.
Będąc w pobliżu zajrzałem do Sadów w zeszłym tygodniu.
Browar położony jest w niezbyt ciekawej lokalizacji, na zakończeniu ulicy za ciągiem hal w których mieszczą się hurtownie,...-
Channel: Wielkopolskie
2018-11-07, 15:44 -
-
Przeglądając strony o mojej rodzinnej dzielnicy natknąłem się na informację o istniejącym tam niegdyś browarze:
Braustrasse (Browarniana-ob. Hutnicza), nazwa kulturowa nawiązująca do istniejącego tam niegdyś browaru. Obiekt ten powstał przed 1859 roku, obok tzw. Seiteneweg...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.