Auchan - Katowice , wybór podobny jak w Sosnowcu. Warto zauważyć Staropolskiego Portera za 1,99 ( butelka 0,33 ).
Katowice, NJ Reńców 30, Auchan
Collapse
X
-
Jeżeli chodzi o hipermarkety to jest to rzeczywiście najlepiej zaopatrzony taki sklep na Śląsku.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Największą jego zaletą jest to, że od mojego domku leży o dziesięć minut piechotą.
Z ciekawszych polskich zapamiętałem Łomżę Mocną 0,33; Łomżę Wyborową 0,5; Pilsener i Strong z br. Kiper, Głubczyce w sześciokątach, Jurandowego Bocka i Staropolskiego Portera.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Katowice, Trasa Nikodema i Józefa Reńców 30, Auchan
Pojawiły się piwa z Lwowa, niestety brak wśród nich portera (ceny nieco ponad 4zł - dokładnie nie pamiętam).
Są także łotewskie Varpy.
Z ciekawszych rzeczy jeszcze są Bavaria z Holandii i Paulaner Dunkel.Last edited by adam16; 2006-04-18, 19:33.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Faktycznie. Widziałem dziś te lwowskie w Gdańsku. Były jeszcze jakieś nadbałtycki (łotewski mówisz ) ale w ciemno nie brałem.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Obecnie jest Bieszczadzkie z Janowa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Chorzów-Auchan
dzisiaj w Auchanie w Chorzowie napotkałem stoisko z mnóstwem piwek. Niemcy, Litwa, Anglia, Hiszpania, Czechy...wybór na prawdę ogromny. Myślę, że jest to coś podobnego jak kiedyś w tych marketach były Dni Świata Piwa czy jakoś tak
Comment
-
Zasady działu się kłaniają. Adres proszę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Comment
-
Wybierz sobie z listy http://www.auchan.pl/hipermarkety-auchan.html. Wyszukiwanie nie boli.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Comment