Na całym odc ulicy od centrum miasta do browaru jest kilka sklepów do których można zajrzeć. Wiadomości z 24.VIII. W dużym samie Społem jadąc do browaru po prawej stronie: Boner Full, Boner Mocny 0,5 i 0,3, Kurant z Prochowic but i Eurogold z Łodzi but, ,Karpackie Pils i Mocne w butnieco dalej po lewejstronie w monopolowym Boner Premium i Kozackie z Namysłowa.
Zawiercie, Paderewskiego, Sam Społem
Collapse
X
-
-
Comment
-
Dzisiaj bardzo miłe zaskoczenie. Pojawiły się w tym sklepie (jak i w całej sieci PSS Społem Zawiercie) piwa z browaru Amber.
W dodatku ceny bardzo znośne. Żywe - 3,59, Złote Lwy - 3,55, Koźlak - 4,15 oraz Porter - 4,25.
Jedyne (wyjątek: Browar Na Jurze) piwa z małego browaru w tej sieci.
Na zdrowieComment
Related Topics
Collapse
-
W sobotę tj. 18-09-2021 odbędzie się IX Zagłębiowska Giełda Birofiliów. Bramy otwierają się dla Wszystkich Uczestników punktualnie o godzinie 8:00 rano.
Serdecznie zapraszamy Kolekcjonerów do Browaru na Jurze w Zawierciu przy ulicy Paderewskiego 114. Do zobaczenia już w sobotę-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2021-09-14, 12:33 -
-
VIII Zagłębiowska Giełda Birofiliów odbędzie się 19 -09 2020r. tradycyjnie w Browarze na JURZE Zawiercie ul. Paderewskiego 114 w godzinach od 8,00 do 15,00
-
-
-
Najbliższe znane mi imprezy piwne to:-
WRZESIEŃ 2024
13-14 - CIESZYN - Cieszyńska Jesień Piwna
PAŹDZIERNIK 2024
05 - TUREK - 1 Giełda Birofilów
05 - MILICZ - October Fest
11-12 - LUBLIN - Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
-
VI Zagłębiowska Giełda Birofiliów odbędzie się 15 września 2018r. na terenie Browaru na Jurze, od 8,00 - 14,00. Zawiercie ul. Paderewskiego 114
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment