Niedawno 'okryty" sklep osiedlowy .
Oprócz całej gamy koncerniaków z GŻ, KO i KP wypatrzyłem w tym sklepiku takie "rarytasy' na naszym śląskim rynku jak :
- Strzelec z Jedrzęjowa w rewelacyjnej cenie 1,45 w butelce 0,5 l
-Mocne Zamkowe z Namysłowa za 2,10 w butelce 0,5 l
-Karkonoskie z Viglinga również za 2,10 w butelce 0,5 l
-Tańcowane z Grudziądza za 1,40 zł ( butelka 0,5 l)
-Tańcowane Strong - 2,10 zł butelka 0,5 l
Jest również kilka piwek z Zabrza ( min. superpiwosz )
Po krotkiej rozmowie z właścicielką sklepu zapytałem dlaczego nie posiada w swojej ofercie Brackiego . Była zdziwiona, że pytam o to piwo po czym stwierdziła i zapisała sobie w kajecie , że musi je zamówić bowiem przypomniała sobie, że kiedyś je piła i nawet jej smakowało
Byłem bardzo zdzwiony tak bogatą ofertą piwną jak na miasto Tychy .
Będę częstym klientem tego sklepu ( myślę, że codziennym jeśli zobaczę na półce brackie to już musowo codziennym )
Sklep naprawde godny polecenia ( taka malutka piwna "oaza" na pustyni "zawłaszczonej" przez KP .
Oby sklepików z taką ofertą ( przynajmniej z taką było więcej .......)
Oprócz całej gamy koncerniaków z GŻ, KO i KP wypatrzyłem w tym sklepiku takie "rarytasy' na naszym śląskim rynku jak :
- Strzelec z Jedrzęjowa w rewelacyjnej cenie 1,45 w butelce 0,5 l
-Mocne Zamkowe z Namysłowa za 2,10 w butelce 0,5 l
-Karkonoskie z Viglinga również za 2,10 w butelce 0,5 l
-Tańcowane z Grudziądza za 1,40 zł ( butelka 0,5 l)
-Tańcowane Strong - 2,10 zł butelka 0,5 l
Jest również kilka piwek z Zabrza ( min. superpiwosz )
Po krotkiej rozmowie z właścicielką sklepu zapytałem dlaczego nie posiada w swojej ofercie Brackiego . Była zdziwiona, że pytam o to piwo po czym stwierdziła i zapisała sobie w kajecie , że musi je zamówić bowiem przypomniała sobie, że kiedyś je piła i nawet jej smakowało
Byłem bardzo zdzwiony tak bogatą ofertą piwną jak na miasto Tychy .
Będę częstym klientem tego sklepu ( myślę, że codziennym jeśli zobaczę na półce brackie to już musowo codziennym )
Sklep naprawde godny polecenia ( taka malutka piwna "oaza" na pustyni "zawłaszczonej" przez KP .
Oby sklepików z taką ofertą ( przynajmniej z taką było więcej .......)
Comment