Częstochowa, Aleja Najświętszej Maryi Panny III, Sklep Solidium

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • abernacka
    Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
    abernacka
    Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
    2024-03-16, 21:12
  • abelincoln
    Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
    abelincoln
    Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
    2023-05-03, 18:56
  • heckler
    Czechy, České Budějovice, Hroznová 187/34, Pivovar Solnice
    heckler
    W České Budějovice ruszył kolejny browar z restauracją. Usytuowany został pomiędzy dwoma już działającymi browarami i z pośród nich prezentuje się najokazalej. Generalnie browar i restauracja Solnice to dwa całkiem osobne, oddalone od siebie o jakieś 50 metrów, stojące przy kościele...
    2019-07-13, 07:42
  • breslauer
    Częstochowa, Aleja Najświętszej Maryi , Cukiernia obok Empiku
    breslauer
    Nie znam nazwy tej cukierni, nie było jej ani nad wejściem, ani na karcie. Na szybie jest napisane po prostu "Ciastkarnia, cukiernia, lody" czy jakoś tak. Znajduje się ona zaraz obok EMPIKU na Alejach (konkretnie na Alei III) - jeśli stanie się przed EMPIKIEM twarzą do wejścia, to...
    2003-06-30, 08:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...