Dziś znalazłem w małym sklepiku monopolowym na ulicy 1Maja od strony skrzyżowania z Partyzantów piwko pszeniczne, niemieckie Weizenland z browaru Kaiserdom-Privatbrauerei Bamberg, w cenie 2,50 zł , pod koniec degustacji owego specjału stwierdzam wszem i wobec iż godne jest swej ceny i mogłoby kosztować i ze 2 zł więcej. Co ciekawe nie znalazłem tego piwa w spisie browaru( może słabo szukałem?). Jak zrobię fotki etykiet to oczywiście zamieszczę.
Bielsko-Biała, 1 Maja, nazwa do uzupełnienia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KimerTo piwo można było do niedawna znaleźć w niektórych bielskich sklepach (np. sieć Euro) po 1,6 zł. Ciekawe czemu tak nagle podrożało. Choć i tak nie jest drogie, zwłaszcza, że jakość całkiem przyzwoita.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Dziś znalazłem w małym sklepiku monopolowym na ulicy 1Maja od strony skrzyżowania z Partyzantów piwko pszeniczne, niemieckie Weizenland z browaru Kaiserdom-Privatbrauerei Bamberg (...) Co ciekawe nie znalazłem tego piwa w spisie browaru( może słabo szukałem?).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment