Na całym odc ulicy od centrum miasta do browaru jest kilka sklepów do których można zajrzeć. Wiadomości z 24.VIII. Po lewej stronie Hurtownia Alkoholi i sklepik-z czegoś oprócz masówki i kilku zagranicznych Boner Mocny 0,5 i 0,3 oraz Bizon Power Raciborza. W jednym sklepiku niedaleko dworca znalazłem jeszcze Mocne w bączku z Gaba ale adresu nie mam.
Zawiercie, Paderewskiego, sklepik przy hurtowni alkoholi
Collapse
Related Topics
Collapse
-
... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes
Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
W sobotę tj. 18-09-2021 odbędzie się IX Zagłębiowska Giełda Birofiliów. Bramy otwierają się dla Wszystkich Uczestników punktualnie o godzinie 8:00 rano.
Serdecznie zapraszamy Kolekcjonerów do Browaru na Jurze w Zawierciu przy ulicy Paderewskiego 114. Do zobaczenia już w sobotę-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2021-09-14, 12:33 -
-
VIII Zagłębiowska Giełda Birofiliów odbędzie się 19 -09 2020r. tradycyjnie w Browarze na JURZE Zawiercie ul. Paderewskiego 114 w godzinach od 8,00 do 15,00
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.