No i nareszcie porter strzelecki w kuflu - a to dzięki jednemu ze sklepów "Koniaczek" na Księcia Władzia (2,95zł), a naprzeciwko też sklepik samoobsługowy z wydzielonymi alkoholami gdzie zakupiłem Racibora (ok. 1,7 zł). U mnie zadebiutował i jeden i drugi. Poluję jeszcze na Siemiona...
Żory, Księcia Władysława, Koniaczek
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
"Baltic Porter Day 2025
Jak co roku świętujemy to najważniejsze piwne święto. Spodziewajcie się przynajmniej czterech porterów na kranach, dużej selekcji butelek/puszek, specjalnego burgera i coś jeszcze wymyślimy" cytat ze strony wydarzenia...Start2025-01-18Koniec2025-01-18AdresWarszawa, ul. gen. Władysława Andersa 23,-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-11-03, 18:52 -
-
Czyżby szczecińscy browarbizowicze nie uczęszczali do miejscowych browarów
. A przyjezdni może zajęli się wyłącznie konsumpcją
bo wpisów na forum brak. W Nowym Browarze był przede mną woosaa (daleki przyjezdny tak jak i ja), ale do Wyszaka chyba nie wpadł więc temat założę...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Miasto nad Narwią; gotycka katedra, Muzeum Północnego Mazowsza (m.in. wystawa n.t. bursztyniarstwa na Kurpiach), blisko Nowogród ze Skansenem Kurpiowskim, także niedaleko Drozdowo, w nim Muzeum Przyrody, także miejsce, gdzie Lutosławski warzył swoje słynne piwo.
Pub "Browarek"...-
Channel: Podlaskie
2001-08-04, 11:04 -
-
Corso to smażalnia w stylu tych z ulicy Conrada. Czyli brak jakiegoś stylu i większość miejsc znajduje się przed lokalem (część wewnętrzna i ogródek nie są oddzielone żadną ścianą). Tym razem jest to Darłówko Zachodnie a całość usytuowana jest przy dużym domu. Władysława IV...
-
Channel: Zachodniopomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment