Żory, Księcia Władysława, Koniaczek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Alchemych
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.12
    • 349

Żory, Księcia Władysława, Koniaczek

No i nareszcie porter strzelecki w kuflu - a to dzięki jednemu ze sklepów "Koniaczek" na Księcia Władzia (2,95zł), a naprzeciwko też sklepik samoobsługowy z wydzielonymi alkoholami gdzie zakupiłem Racibora (ok. 1,7 zł). U mnie zadebiutował i jeden i drugi. Poluję jeszcze na Siemiona...
  • Piotras
    • 2003.08
    • 307

Alchemych wiesz może gdzie w Zorach mozna dostac Rybnickiego Fulla??mam tam kumpla który moze mi je przywieść tylko chcę mu powiedziec gdzie żeby chłopak nie szukał bez sensu po miescie : )

Comment

• Alchemych
      • 2003.12
      • 349

Myślę że na 90 % w Koniaczku przy klubie Rebus na Księcia Władysława - mam nadzieję że jesteś świadomy tego że Rybnicki jest produkowany w Strzelcu i nie smakuje już tak jak onegdajszy . Jeśli tam nie będzie to w byłym Merkpolu (teraz chyba Adar) często bywał.

Comment

• Piotras
        • 2003.08
        • 307

Super, dzieki wielkie, tak wiem że "Rybnicki full" to już Brok-Strzelec, ale chcę go spróbować, z opisów na browarze wyglada ze nie jest taki zły. Dzieki

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 12:26
        • Ahumba
          2025.01.18 - Warszawa, Baltic Porter Day 2025 w CBM
          Ahumba
          "Baltic Porter Day 2025
          Jak co roku świętujemy to najważniejsze piwne święto. Spodziewajcie się przynajmniej czterech porterów na kranach, dużej selekcji butelek/puszek, specjalnego burgera i coś jeszcze wymyślimy" cytat ze strony wydarzenia...
          Start
          2025-01-18
          Koniec
          2025-01-18
          Adres
          Warszawa, ul. gen. Władysława Andersa 23,
          2024-11-03, 18:52
        • dadek
          Szczecin, Księcia Mściwoja 8, Browar Wyszak
          dadek
          Czyżby szczecińscy browarbizowicze nie uczęszczali do miejscowych browarów. A przyjezdni może zajęli się wyłącznie konsumpcją bo wpisów na forum brak. W Nowym Browarze był przede mną woosaa (daleki przyjezdny tak jak i ja), ale do Wyszaka chyba nie wpadł więc temat założę...
          2015-10-21, 03:12
        • grzech
          Łomża, Księcia Janusza 34, Pub Browarek
          grzech
          Miasto nad Narwią; gotycka katedra, Muzeum Północnego Mazowsza (m.in. wystawa n.t. bursztyniarstwa na Kurpiach), blisko Nowogród ze Skansenem Kurpiowskim, także niedaleko Drozdowo, w nim Muzeum Przyrody, także miejsce, gdzie Lutosławski warzył swoje słynne piwo.

Pub "Browarek"...
          2001-08-04, 11:04
        • MarcinKa
          Darłówko, Władysława IV, Corso
          MarcinKa
          Corso to smażalnia w stylu tych z ulicy Conrada. Czyli brak jakiegoś stylu i większość miejsc znajduje się przed lokalem (część wewnętrzna i ogródek nie są oddzielone żadną ścianą). Tym razem jest to Darłówko Zachodnie a całość usytuowana jest przy dużym domu. Władysława IV...
          2007-11-02, 01:25
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...