Piekary Śląskie, Wyszyńskiego 25, Świat Alkoholi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • DARCO
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.02
    • 112

Piekary Śląskie, Wyszyńskiego 25, Świat Alkoholi

Piekary Śląskie ul. Wyszyńskiego 25 – sklep „ŚWIAT ALKOHOLI”
    tel. 032 / 288 52 67 , swiatalkoholi@wp.pl

Będąc przejazdem w Piekarach Śl. „wpadłem” przypadkowo na sklep z
    z zaskakująco dobrą ofertą dotyczącą piw krajowych i zagranicznych..
    Z polskich piw ( poza masówką )były do kupienia, miedzy innymi piwa z Zawiercia, Olsztyna, Zabrza i inne.
    Z zagranicznych kilka rodzajów szkockich i angielskich ALE , kilka rodzajów
    pszeniczniaków z Niemiec, Belgii i Ukrainy.
    Były też piwa z Finlandii, Szwecji Portugalii, Grecji, a nawet z Jamajki i Indii !!!
    Według słów właściciela sklepu ( zresztą bardzo sympatycznego człowieka
    „czującego” temat ) w ciągłej sprzedaży jest około 100 gatunków piwa !!!
    Niestety, brakowało mi trochę czasu, więc listę cen podam po kolejnej mojej wizycie w tym sklepie, na którą już umówiłem się z jego właścicielem przy
    kolejnej, mojej wizycie w Piekarach.
    Sklep polecam i zapraszam w imieniu jego sympatycznego właściciela !
  • DARCO
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.02
    • 112

Oczywiście nie zapomniałem o zareklamowaniu "naszej" strony internetowej tj. www.browar.biz i myślę, że grono forumowiczów powiekszy się o kolejną sympatyczną osobę ( i będzie to moja "zasługa" )

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 12:26
    • heckler
      Gliwice, Stefana Wyszyńskiego 14C, Miedziana-craft beer&chill
      heckler
      Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
      Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja
      ...
      2023-03-31, 08:24
    • pebejot
      Siemianowice Śląskie, Chopina 14 (Park Miejski), Browar Pałacowy
      pebejot
      Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
      Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....
      2021-10-22, 19:25
    • dadek
      Oborniki Śląskie, Grunwaldzka 25, Browar Zbrozło
      dadek
      Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
      2021-06-21, 22:13
    • kiszot
      Piekary Śląskie, Wyszyńskiego 13, Alkohole
      kiszot
      Kiedys był dostępny Tager,niestety zniknął ostatnio.Za to teraz pojawił się Weizen i Miodowe z Kipera.
      2010-06-08, 12:21
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...