Makro - tu trzeba kupić co najmniej 3 sztuki piw, bo to niby hurtownia. Niezbyt dużo polskich, za to zagranica przyzwoicie reprezentowana, piwa niemieckie, belgijskie, holenderskie i duńskie. Co najmniej po 3 z każdego z wymienionych krajów. Natrafić można na promocje - pojedyncze sztuki i wtedy cena jest naprawdę dobra.
Bielsko-Biała, Klubowa 185, Makro
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat... czy można kupić takiego kega bez koncesji?...Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratJest jedno pytanie, czy można kupić takiego kega bez koncesji?
Jutro podjade do makro w Gdańsku i zobacze czy jest to piwko u nas.Comment
-
W Makro obowiązują 2 ceny na alkohol: dla posiadaczy koncesji i tych którzy jej nie mają. Różnica w cenie to kilka %. Tak jest od dawna i nic się nie zmieniło. Kupuję tam od 6-7 lat i zdarzyło mi się, że po 31 stycznia nie okazałem dokumentu potwierdzającego opłacenie koncesji i musiałem zapłacić wyższą ceną ale nie było problemu z kupnem alkoholu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŻywiecW Makro obowiązują 2 ceny na alkohol: dla posiadaczy koncesji i tych którzy jej nie mają. Różnica w cenie to kilka %. Tak jest od dawna i nic się nie zmieniło. Kupuję tam od 6-7 lat i zdarzyło mi się, że po 31 stycznia nie okazałem dokumentu potwierdzającego opłacenie koncesji i musiałem zapłacić wyższą ceną ale nie było problemu z kupnem alkoholu.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorW tym roku jeszcze nic w Makro nie kupowałem,ale potwierdzam to co pisze kol. Żywiec. Zawsze były 2 ceny- niższa koncesyjna i wyższa dla pozostałych, a pozatym można też kupić na paragonComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes...ale tak czy inaczej musisz mieć ich kartę!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezessieć Makro Cash & Carry jest punktem, gdzie zaopatrują się wyłącznie firmy, więc jeśli firma kupuje alkohol toż w jakim celu jak nie odsprzedaży, przecież nie w reprezentacyjnymComment
Comment