Sklep dokładnie znajduje się za numerem 13, na rogu Sobieskiego niestety nie wiem z jaką ulicą. Informacja przede wszystkim dla miłosników portera na Śląsku. Można tam zakupić Portera Łódzkiego. Poza tym SuperPiwosz, Bercik i masówka.
Siemianowice Śląskie, Sobieskiego 13, Sklep sieci LD
Collapse
X
-
Mowa o sklepie niedaleko huty i browaru, przy skrzyżowaniu i wjeździe na wiadukt?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Aha, czyli to od drugiej strony musi być - w tym rejonie nie byłem. Ale będę, bo mi się łódzki porter kończy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Huta jest na wprost browaru po drugiej stronie tej głównej ulicy.Zaraz za stacją paliw.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Byłem, spradziłem, zakupiłem
Łatwo trafić, idziecie/jedziecie sobie ul. Sobieskiego - i po prawej stronie, na rogu (skrzyżowanie, na którym można skęcić/zawrócić na ul. Hutniczą) sklepu nie można przegapić.
Porter z Krajana 0,33 - za 2,50 zł, Bercik - 1,10 zł, jest też Irlandzkie Mocne z Krajana - butelki 0,33.
PS. Zobaczcie ile w butelce z przodu brakuje portera - patrzcie uważnie, gdy kupujecie!!NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
Comment