Chorzów, 3 Maja 185, Kaufland

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tad2x
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.06
    • 72

Chorzów, 3 Maja 185, Kaufland

Koncernowa masowa ale ponadto: Brok Sambor Export w butelce i puszce, Brackie w puszce, Frater 5,4 w butelce, Oettinger Pils i Weissbier Naturtrueb w puszkach, pierwsze po 2,89zl, drugie chyba po 3,99 zl.
  • slaw28
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2006.03
    • 4

milo poznac kogos z okolic chorzowa prosze o więcej informacji z lokalnych marketów i sklepików a chyba sporo tego na szczęście

Comment

• ZIOMEK2
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.09
      • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slaw28
      milo poznac kogos z okolic chorzowa prosze o więcej informacji z lokalnych marketów i sklepików a chyba sporo tego na szczęście
      daj znać na PW i ... wyszukiwarka - Twoje !

Comment

• kogra
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.03
        • 139

Można tam zakupić (myślę że w innych sklepach tej sieci też) Weihenstephaner Festbier. Cena 5,99.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
          Browary restauracyjne w Polsce
          Alkoneser
          Cześć,
          mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
          2024-08-05, 12:26
        • steelliras
          Chorzów, ul. Długa 24, Sklep Impuls
          steelliras
          Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
          2022-09-05, 12:49
        • darekd
          Reden Chorzów, Pils Klasyczny
          darekd
          Producent: Grupa Reden Chorzów. 12% ekstr., 4,8% alk.

Aromat - na początku łodygowe zielsko od polskich chmieli. Szybko się ulatnia i zostają leciutkie drożdże, zielsko i ciut słodu
          Piana - zdecydowanie wysoka, szybko większe bąble i opadanie do trwałego kożuszka
          ...
          2023-09-12, 00:01
        • dadek
          Chorzów-Batory, Inwalidzka 26, Browar Reden
          dadek
          21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje....
          2023-08-20, 20:00
        • anteks
          Konkursy Piwowarskie 2024
          anteks
          Tradycyjnie wrzucam informacje o konkursach piw domowych organizowanych w PL i nie tylko

XIII Krakowski KPD –26-28.01.2024

https://www.facebook.com/krakowskikpd
          • Dry Hopped Imperialny Porter Bałtycki
          • Best Bitter
          • X-Mas English Porter
          • Munich Dunkel
          • British
          ...
          2023-10-24, 13:51
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...