Witam wszystkich piwoszy, wyczaiłem wczoraj w sklepiku na ul. Medyków obok knajpki Angelo. Wyjmuję z lodówki 3 Żywczyki, nie licząc na nic lepszego, a tu na ladzie stoi Lwówek Śląski, więc żywczyki hop do lodówki a do plecaka Lwówki, sprzedawca - sympatyczny koleś ma nawet schłodzone i podobno już od 2 miesięcy w sprzedaży. Wcześniej jeździłem specjalnie na Tysiąclecia 1 do sklepu Łasuch. Tak się podjarałem tym odkryciem, że nie zwróciłem uwagi na nr lokalu. Tę informację zamieszczę niebawem...
Katowice, Medyków (Panewniki), Sklep
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojteqWitam wszystkich piwoszy, wyczaiłem wczoraj w sklepiku na ul. Medyków obok knajpki Angelo. Wyjmuję z lodówki 3 Żywczyki, nie licząc na nic lepszego, a tu na ladzie stoi Lwówek Śląski, więc żywczyki hop do lodówki a do plecaka Lwówki, sprzedawca - sympatyczny koleś ma nawet schłodzone i podobno już od 2 miesięcy w sprzedaży. Wcześniej jeździłem specjalnie na Tysiąclecia 1 do sklepu Łasuch. Tak się podjarałem tym odkryciem, że nie zwróciłem uwagi na nr lokalu. Tę informację zamieszczę niebawem...Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
Comment