Do 2 Lechów Lite w cenie 1.59 dodają szklankę.
Bytom, Kolejowa, Elea
Collapse
X
-
Bytom, Kolejowa, Elea
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tagi: brak -
Chyba id: 19762 ale głowy nie dam.Nie skusiłem się na LeszkiLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Related Topics
Collapse
-
New Zealand Wheat.
Ekstrakt 13.5*, alko 5.5%.
Kolab Browaru Kazimierz z krakowskimi multitapami: Weźże Krafta, MultiQlti, Nowy Kraftowy, Szklanki.
Piana - na dłużej niepełna warstewka.
Lacing - coś było.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blady...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Ružomberok to pięknie położone miasteczko, oraz znany ośrodek turystyczny, popularny zwłaszcza w okresie zimowym.
Przez miasto przebiega ważna magistrala kolejowa Praga - Koszyce, a do 1974 roku swój początek miała tu również linia kolei wąskotorowej do Korytnicy.
Pozostałością...-
Channel: Słowacja
2021-02-01, 16:23 -
-
Knajpka i wypożyczalnia rowerów w samym centrum Białowieży nieopodal mostu na Narewce prowadzącego do Parku Pałacowego. Co prawda przy dość ruchliwej ulicy ale wśród starych drzew i z ogródkiem. Można oczywiście wypić kawę, zjeść ciastka i torciki ale najważniejsze, że na kranach...
-
Channel: Podlaskie
2020-09-08, 23:56 -
-
Witam. Poszukuję brytyjskiego nonicka lub shakera starszej produkcji ze starym typem oznaczenia pojemności. Korona i nad nią napis PINT. Najlepiej czysta bez żadnych nadruków.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-11-25, 20:36 -
-
Przeglądając strony o mojej rodzinnej dzielnicy natknąłem się na informację o istniejącym tam niegdyś browarze:
Braustrasse (Browarniana-ob. Hutnicza), nazwa kulturowa nawiązująca do istniejącego tam niegdyś browaru. Obiekt ten powstał przed 1859 roku, obok tzw. Seiteneweg...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment