a jakieś zestawiki ze szkłem są??
Katowice, Roździeńskiego 97, BOMI (C. H. Rawa)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zicco do zestawików cosik jest napewno do Amsterdamu Ale jutro tam będe to Ci napisze szczegółyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Potwierdzam - zestawy są. Ale się im nie przyglądałem.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920Amsterdam mnie nie interesuje natomiast coś innego lepszego takBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ja mam pecha do tego sklepu.
Byłem już kilka razy (ostatnio przed godziną).
Ani Żywego, ani Lwówka nie uświadczyłem na półkach .
Dziś musiałem zadowolić się Porterem z Krajana.
Ciekawostką był Heniek w małej (coś ok. 300 cl) aluminiowej buteleczce.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
-
Bomi w ikea w katowicach
mają 100-200 gatunków piwa importowanego. nie jest najtaniej, ale piwka z całego świata, od izraela za dyszkę, po bezalkoholowe imbirowe o kolorze rozwodnionego ludwika z jamajki za 4 pln zdaje się. znalazłem też kamasutrę z gab-a za 2.69, tanio, prawda?Last edited by gauka; 2007-07-05, 23:31.Comment
-
mają 100-200 gatunków piwa importowanego. nie jest najtaniej, ale piwka z całego świata, od izraela za dyszkę, po bezalkoholowe imbirowe o kolorze rozwodnionego ludwika z jamajki za 4 pln zdaje się. znalazłem też kamasutrę z gab-a za 2.69, tanio, prawda?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
-
Byłem dzisiaj. Nic powalającego na kolana. Żadnych zestawów ze szkłem.
Z ciekawszych polskich piw było Żywe i Koźlak z Ambera oraz Kama Sutra z GAB-a.
Zaspokoiłem się Porterem Lwowskim.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
Comment