Znana w Trójmieście sieć hadlowa BOMI otworzyła w Katowicach, w centrum handlowym Rawa (wspólny parking z Ikeą) delikatesy. A w nim oprócz koncernowej, standartowej oferty - całkiem szeroki wybór piw zagranicznych w tym belgijskie min: Chimay i inne trapistów, Duvel. Jest Baltas, Utenos, Svyturys Ekstra i Draught, jest piwo żywe.
Katowice, Roździeńskiego 97, BOMI (C. H. Rawa)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sebastian157Znana w Trójmieście sieć hadlowa BOMI otworzyła w Katowicach, w centrum handlowym Rawa (wspólny parking z Ikeą) delikatesy. A w nim oprócz koncernowej, standartowej oferty - całkiem szeroki wybór piw zagranicznych w tym belgijskie min: Chimay i inne trapistów, Duvel. Jest Baltas, Utenos, Svyturys Ekstra i Draught, jest piwo żywe.Last edited by Maggyk; 2006-11-26, 14:16.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumScandoo mówi, że Katowice, al. W. Roździeńskiego 93Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggykteż potrafię wyszukiwać.
Ja na ten przykład wyszukałem adres Roździeńskiego 97 (pod numerem 93 jest pawilon Agata)Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck
Ja na ten przykład wyszukałem adres Roździeńskiego 97 (pod numerem 93 jest pawilon Agata)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Ja ten adres też "wyciągnąłem" z netu: http://www.rawa.parkhandlowy.pl/nowy...znalex17ax107/
Przyznaję - nigdy tam nie byłem.
Proszę moderatorkę o poprawkę tytułu wątku.Last edited by Doodeck; 2006-11-26, 16:49.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
To jest duży budynek, adesy może mieć od-do ja w necie znalazłem 93 ale już się nie oddzywam w temacie bo widzę, że tak będzie z pożytkiem dla niegoComment
-
Delikatesy Bomi znajdują sie na parterze Parku Handlowego Rawa.Reszta parteru i 1 piętro to ekskluzywne sklepy meblarskie + jeden sklep łazienkowy.Raczej drogie sklepy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DoodeckProszę moderatorkę o poprawkę tytułu wątku.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
piwa swiata
witam
dzis odkryłem bardzo duuuży wybór piw z kraju może nie ma zbytdużego wyboru jest KAMA SUTRA z GABale za to jest z czego wybierać z naszego i innych kontynentów Co do cen NO wydaje mi sie ze warto.....a sklep jest w markecie RAWA w Katowicach koło IKEA
polecam i pozdrawiamComment
-
Temat o sklepie już jest http://www.browar.biz/forum/showthre...highlight=rawa
A tak w ogóle to zły dział do tego wybrałeśJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
-
Wybór piw chyba najlepszy w okolicy.
Ostatnio pojawiły się bardzo ładne zestawy Chimaya - 6 x 0,33 + pokal - są trzy rodzaje (niebieski, czerwony i biały) od 57-67 zł.
Z innych nowości - Papst Benedikt XVI Papst Bier - butelka 0,5 - niecałe 7 zł, jest też zestaw - 3 x 0,5 + kufel 0,25 z Papieżem spoglądającym na nas podczas picia piwka - 31 zł, jest też butla 2 litrowa.
Oprócz tego nowa dostawa Żywego (ważne do 12.01.07 - 3,59 zł) i Koźlak, Porter i Irlandzkie z Krajana, no i oczywiście dużo piw niemieckich, angielskich i belgijskich, - wybór super - ceny powalające.Last edited by strzelczyk76; 2006-12-19, 22:19.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Faktycznie wybór jest więcej niś świetny niestety ceny również.W zasadzie ceny zaczynają sie od 7 a najlepsze okazy są po 10 pln.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment