Byłem dzisiaj przejazdem i było. Nawet w promocyjnej cenie 2,99. Poza tym zestaw Svyturys ekstra pięciopak + szklanka i 3 różne puszki Amsterdama + szklanka.
Katowice, Roździeńskiego 97, BOMI (C. H. Rawa)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika puszkaczy Żywe jest zawsze czy trzeba dzwonic wczesniej???? Poluje na to piwko a w DG aniśladu po nimLast edited by Doodeck; 2007-01-28, 10:23.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
-
-
Odwiedziłem wczoraj. Wybór piw faktycznie (szczególnie belgijskich i niemieckich) dosyć imponujący - jest m.in rauchbier z browaru Schenkerla w Bambergu (11 zł). Kupiłem jedną butelkę, choć cena zabija...
Wykupiłem też do cna Książęce z Lwówka, zaopatrzyłem się też w Żywe w supercenie 2,40 zł (termin przydatności - 8 marca).*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
Wybór największy na górnej części Śląska. Tylko te ceny - czysta rozpacz. Ale wędzonego musiałem sobie kupić. I jeszcze kilka innych. O mało co nie zbankrutowałem i w pewnym momencie jak się zreflektowałem co robię, musiałem odłożyć kilka butelek na miejsceBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment