Pojawił się przegląd piw z Grudziądza, oprócz tego Bile z czernihowa - ceny.
Katowice, Roździeńskiego 97, BOMI (C. H. Rawa)
Collapse
X
-
-
-
Odświeżę trochę temat...
Jestem regularnie co czwartek w tym sklepie i jestem mile zaskoczony asortymentem piwnym.
Browar Amber w całej okazałości i na bieżąco:
Żywe - 3,99 zł (data 29.01.08)
Koźlak - 3,99 zł
Złote Lwy - 3,69 zł
Dodatkowo w konserwach: Amber Classic i Harde.
Dosyć duży wybór zestawów ze szkłem (ładny zestaw La Trappe 4x0,33l ze szkłem, ale magiczna cena ponad 50 zł).
Dodatkowo Niemcy, Belgia, Holandia, Rosja (eksportowany Kelt ze Słowacji) i wiele, wiele innych.
PozdrawiamComment
-
Do szerokiego asortymentu Ambera dołączył Grand Imperial Porter po 4,19 zł.
Dodatkowo: Grudziądzkie Dobra 9 i Gotyckie Krzepkie (4,39 zł), Stout (3,69 zł) i Kama Sutra z GAB-a, Irlandzkie Mocne i Porter z Krajana.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Odwiedziłem dzisiaj Bomi.
Polska:
- tradycyjnie browar Amber (to już norma na Śląsku - i dobrze),
- szeroki wybór piw z browaru Krajan (Miodowe, Porter, Zielone, Czerwone, Irlandzkie),
- jest Brackie w puszce i butelce (to dla tych co ostatnio szukają na Śląsku tego piwa).
Zagranica:
- jak zawsze Niemcy w całej okazałości,
- podobnie Anglia,
- Belgia (pojawiło się Leffe),
- trochę piw zza wschodniej granicy,
- z nowości duński browar Harboe (Pils),
- trochę zestawów ze szkłem, ale raczej te co zawsze,
- z egzotyki: Wietnam (Saigon Export), Haiti, Chiny. Co ważne nie są to licencjonowane piwa warzone w Europie, ale oryginalne wyroby z w/w państw. Ceny od 8,99-11,99 za butelki 0,33l.
To chyba tyleComment
-
byłem dzisiaj. Zywego mnóstwo, a poza tym to jest czerwone, zielone i miodowe z krajana. Do tego jeszcze złote lwy i grand porter. No i mnówstwo niemieckich i angielskich.
aha, żywe po 3,99
Comment
-
na pewno jest miodowe? Staram się raz na jakiś czas zajrzeć do BOMI ale nigdy na miodowe nie trafiłem. Chyba że jestem ślepy i nie potrafie go wypatrzeć na półce między pozostałymi Krajanami No to lecim po miodowe...Comment
-
-
Aaaaa... Weszliśmy do BOMI dziś z Renatą i po wizycie na dziale piwnym kieszeń zrobiła się lżejsza o jakieś 50 zł... My tu jeszcze (z Renią) wrócimy"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
W promocji, ale tylko do 15.12.09 - Żywe z Ambera - 3,19 zł (data ważności 06.01.2010) oraz Grand Porter - 3,79 złNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
-
Witam , ja również miałem przyjemność odwiedzić ten sklep i to kilkakrotnie , jest to moje jedyne znane mi źródło zaopatrzenia w Krajana Miodowego , co do Żywego to jest one dostępne w mojej okolicy nawet w kilku sklepach ;] Troszkę zboczę z tematu i zapytam czy kiedyś kupiliście tam oryginalną coca colę vaniliową ? kosztuje prawie 9 zł ale naprawdę warto , bardzo popularna w ameryce ;] w bomi polecam jeszcze oetingena weizen , żółta puszka , kosztuje chyba 4 zł ( ciekawostka to w niemczech kosztuje 32 eurocenty ). No to tyle by było , pozdrawiam ;]Comment
-
-
To jest temat o sklepie i proszę się jego trzymać.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Comment