Rybnik, Gliwicka, Carrefour

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iommi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1522

Rybnik, Gliwicka, Carrefour

Market otwarty od soboty, wczoraj zlustrowałem go pod kątem piwnym. Są dwa niepasteryzowane Bernardy - Svetly (4,40 zł), Svatecny (plastikowa krachelka, 6,60 zł). Drogo, ale się skusiłem. Jest też Perła Chmielowa (co mnie bardzo cieszy) i Mocna, jest Premium z Juranda (paskudna partia wyjątkowo) i sporo piw niemieckich. Poza tym masówka, a piwa z niższej półki robione w większości przez Van Pura.
    Biorąc pod uwagę porównanie z dwoma innymi rybnickimi hiperami (Tesco i Real) jest dobrze. Choćby ze względu na Bernardy i Perłę...
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Czy tak trudno stosować się do prostej zasady: Miasto, adres, nazwa sklepu?
    Tytuł poprawiony.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• iommi
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.07
      • 1522

Baaardzo miłą nowością jest Kama Sutra z Gaba. Pojawiło się też kilka gatunków cydru w cenie oscylującej wokół 10 złotych za sztukę.

Comment

Related Topics

Collapse

• emeryt1576
        otwieracz z browaru rybnik
        emeryt1576
        Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość ...
        2021-12-19, 22:16
      • concerto
        Głogów, Poniatowskiego 12, Carrefour
        concerto
        Carrefour, jaki jest, każdy widzi. Piszę żeby powiedzieć, że zdarzają im się solidne przeceny.

Na przykład dziś mięli Komes Barley Wine za 4,99 ( alkoholowa warka, ale jednak ) i mocno przecenione Chimaye: dubel po 6 i tripel po 5 zł.
        2018-06-27, 20:07
      • lechu-kielce
        Miedziana Góra, Urzędnicza 11A, Carrefour
        lechu-kielce
        Kilka dni temu przejeżdżałem przez Zagnańsk, zauważyłem ten sklep, więc zajrzałem do niego i okazało się, że jest tam nawet nieźle zaopatrzony regał z kraftami. Na półkach znalazłem piwa z browarów: Pinta, Nook, Inne Beczki, Dwóch Braci, Raduga, Trzech Kumpli, AleBrowar, Kingpin, DrBrew,...
        2019-05-22, 14:41
      • Petitpierre
        Amber Po Godzinach, Dymiony Porter Bałtycki
        Petitpierre
        7zł w Carrefour, ale schowany. 8vol, słody wędzony bukiem i olchą. Na pierwszy niuch suszone owoce, żurawina, jabłko, śliwka. Wędzonka jest ledwo zaznaczona w smaku, za to dominantą jest dym jak w whisky z Islay. W smaku porter goryczkowy, dymny i taniczny. Bardzo przyzwoite piwo.
        2025-02-01, 09:59
      • pebejot
        Czechy, Rožmberk nad Vltavou, Pivovar Rožmberk
        pebejot
        Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
        Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.

Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
        2024-12-31, 11:40
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...