Pojawił się Capstrzyk z Sulimara. Cena za butelkę 0,5 l - 2,49. Wróciły też Portery z Witnicy (0,5l i 0,33l).
Dąbrowa Górnicza, Al. Józefa Piłsudskiego 87, Intermarche
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziPojawił się Capstrzyk z Sulimara. Cena za butelkę 0,5 l - 2,49. Wróciły też Portery z Witnicy (0,5l i 0,33l)."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Dziś stwierdzono (i zakupiono) Premium Lagera z Corneliusa - 3,99 PLN/butelka"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pojawił się Cornelius Greener Bio-Up - 3,89 zł"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Raportu cd. - wczoraj stwierdzono SAMBORA z Broka (puszka po 3,99 zł)"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziRaportu cd. - wczoraj stwierdzono SAMBORA z Broka (puszka po 3,99 zł)Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziŁo matko
Comment
-
-
Dziś zanotowałem obecność kolejnych piw z Piotrkowa Trybunalskiego: HONIG WEIZEN i ALE ALE (butelki) oraz puszkowanego KIPERA 8.1%."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misjogi Wyświetlenie odpowiedziNie dziw się-przyjeżdżaj -kupuj.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dziś zauważyliśmy piwa z niemieckiego browaru ENGEL: Helles, Lager i Bock. Ceny - 6-7 PLN za 0,5 l. Po półce pałętały się też Krusovice."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Dziś zakupiłem (ostatnie z półki) MAĆKOWE MIODOWE z Sulimara/Kipera/Corneliusa. Cena - 3,99 PLN."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Byliśmy dziś na zakupach z Redyną. Zaopatrzenie takie sobie (Cornelius, BOSS + koncernówka), zagranica nieliczna. Nieco mnie zaskoczyły niektóre ceny, np:
Tyskie Książęce Aromatyzowane - 5,99 zł
Lubuskie Pszeniczne - 4,19 zł
Na szczęście zaopatrzyłem się wcześniej."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment