Paru piwek dzisiaj zabrakło m.in:Ciechana mocnego i miodowego oraz żywego i koźlaka z Ambera.
W sprzedaży Rohozec Skalak 13% niepasteryzowany w 2 litrowej super butli cena 69,0.
Piwa z Fortuny i Kormorana w komplecie.
Paru piwek dzisiaj zabrakło m.in:Ciechana mocnego i miodowego oraz żywego i koźlaka z Ambera.
W sprzedaży Rohozec Skalak 13% niepasteryzowany w 2 litrowej super butli cena 69,0.
Piwa z Fortuny i Kormorana w komplecie.
Mówimy o cenie 69 pln?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Przeciez Miodnego z Kormorana i Czarnego Smoka dzisiaj w południe nie było. Dojechało czy mam jutro do Katowic jechać ?
Dojechało wieczorem ,ale dzisiaj sprzedaliśmy całe miodne z Kormorana,Czarny smok jeszcze jest.
Mówimy o cenie 69 pln?
Tak mówimy o cenie 69 pln(powinno kosztować parę zł więcej)
Tak mówimy o cenie 69 pln(powinno kosztować parę zł więcej)
I znajdują sie frajerzy którzy tyle dają?
Kto kupi piwo za 69zł to jest według Ciebie frajer ??
Dokładnie,jeżeli płaci tyle kasy za zwykłe 4 piwa to tak.No ale w dzisiejszych czasach można sprzedać(kupić) nawet g....zapakowane w sreberko.
Dokładnie,jeżeli płaci tyle kasy za zwykłe 4 piwa to tak.No ale w dzisiejszych czasach można sprzedać(kupić) nawet g....zapakowane w sreberko.
Ja to bym raczej uważał z tym orzekaniem o frajerstwie bo samemu łatwo zostać frajerem. Ci co piją piwo z dyskontów za 1,20 zł pewnie uważają za frajerów wszystkich pijących droższe piwa. Ci co piją Żywca i Tyskie za 3 zł uważają za frajerów tych z dyskontów bo piją siki i tych co piją piwo w Bierhalle za kilkanaście złotych bo przepłacają. Miłośnicy piw z minibrowarów uważają pewnie za frajerów tych co piją piwa koncernowe. Pewnie i piwowarzy domowi bywają dla kogoś frajerami bo po co się męczyć nad wyprodukowaniem czegoś co można kupić w sklepie bez wysiłku. Pewnie znalazłbym jeszcze kilka przykładów frajerstwa ale może niech każdy kupuje co chce, gdzie chce i za ile chce. Bardzo brzydkie jest takie ocenianie a g..... dla każdego może znaczyć co innego.
Comment