Zadzwoniłem dzisiaj do sklepu bo z plecakiem wyładowanym butelkami i gębą spragnioną dobrego piwa odbiłem się wczoraj od spuszczonych rolet - i oto okazuje się że od maja sklep w likwidacji z powodów zdrowotnych... Bardzo przykra sprawa, nie znam szczegółów, pozostaje mi tylko wyrazić nadzieję że wszystko się dobrze skończy - i wypić jakieś dobre piwo na tę intencję.
Bytom, Podgórna 7-9 , Sklep monopolowy
Collapse
X
-
Kurde szkoda. Sklep na Podgórnej nie miał może tak dobrej oferty jak ten na Browarnej ale miał dużo lepsze godziny otwarcia. Po piwo można było podjechać wieczorem, w niedzielę i święta. To cios dla bytomskich smakoszy.Last edited by noodles; 2012-05-31, 12:33.
Comment
-
-
Ja tam byłem od stycznia ze 4/5 razy. Raz tylko znalazłem zasunięte rolety.Herbatyzm jest kultem piękna, które daje się odnaleźć w codziennej, szarej egzystencji. Wdraża nam poczucie czystości i harmonii, tajemnicę wzajemnej życzliwości i romantyzmu ładu społecznego. W istocie swej jest uwielbieniem Niedoskonałości, nieśmiałą próbą osiągnięcia czegoś znośnego w naszym nieznośnym życiu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rysioz Wyświetlenie odpowiedziZacząłem ten temat i chyba wypada mi go zakończyć , niestety rolety ciągle zasłonięte. Widocznie właściciel stwierdził że nie warto dalej prowadzić działalności. Szkoda
Comment
-
Comment