Mały sklepik ale w środku lodówki Tyskiego ,Żywca i Okocimia oprócz tego piwka od Kastela za 1,35 złocisza przez Fratery, Franziskanery,Veltinsa,Gingersy,Guinesy,Faxy10% podobno ponad 50 rodzajów piwa.Jest też Corona ,Desperado,Zlatopramen i jeszcze parę innych
Bytom, Podgórna 7-9 , Sklep monopolowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rysioz Wyświetlenie odpowiedziMały sklepik ale w środku lodówki Tyskiego ,Żywca i Okocimia oprócz tego piwka od Kastela za 1,35 złocisza przez Fratery, Franziskanery,Veltinsa,Gingersy,Guinesy,Faxy10% podobno ponad 50 rodzajów piwa.Jest też Corona ,Desperado,Zlatopramen i jeszcze parę innych
ps.co to jest "piwka od Kastela"?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rysioz Wyświetlenie odpowiedziWidocznie dawno tam nie byłeś,mieszkam niedaleko jak dla mnie to wybór nienajgorszyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziWybór tak ale ilościowy a nie jakościowy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rysioz Wyświetlenie odpowiedziNo TYś senior ja tylko junior może i masz rację ale mnie ten sklepik odpowiada
Owszem sklep ilościowo tez mi odpowiada.Piw w nim sporo tylko,że jakościowo już nie bardzo.Wszystkie piwa to mniej lub bardziej dostępna masówka.Jedne smaczniejsze inne mniej smaczne ale to wszystko.Brakuje w nim choćby jednego ............PIWA.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCo ma senior do juniora? Tu chodzi o smak a nie o staż.
Owszem sklep ilościowo tez mi odpowiada.Piw w nim sporo tylko,że jakościowo już nie bardzo.Wszystkie piwa to mniej lub bardziej dostępna masówka.Jedne smaczniejsze inne mniej smaczne ale to wszystko.Brakuje w nim choćby jednego ............PIWA.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziKiszot, chcesz zarobić Ile razy mam Cię prosić o niewstawianie tego typu wstawek. Jednym smakuje to, innym inne piwo i nic Ci do tego drogi kolego. Klapsa odbierzesz w TychachLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCo ma senior do juniora? Tu chodzi o smak a nie o staż.
Owszem sklep ilościowo tez mi odpowiada.Piw w nim sporo tylko,że jakościowo już nie bardzo.Wszystkie piwa to mniej lub bardziej dostępna masówka.Jedne smaczniejsze inne mniej smaczne ale to wszystko.Brakuje w nim choćby jednego ............PIWA.
oprócz ogólnie dostępnych w lodówkach
Miller,Lech mocny,Żywiec porter,Lech free ,okocim mocne,tatra mocna,
gingers x3,karpackiex3,guines x2,reddsy i freqi x3,pilsner urquel.tyskie książęce,grolsch,brok,1795budweiser,budwieser budwar,frater podw i pszeniczny,franziskaner,volt strong,superpiwosz,mocne z jabłonowa,goolman,zlaty hrad strong,palm,veltins,fosters,lemons,dock,warsteiner ,zlatopramen,faustus,bitburger,wojak super mocny,corona ,desperados,koźlak,król artur i czarne piwo Heban zestaw 5 but i szklanka Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ryPozdsioz Wyświetlenie odpowiedziczarne piwo Heban zestaw 5 but i szklankaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTo jeszcze olsztyński czy już czeski?
Comment
-
Comment