Ciechany prawie w komplecie (bez stouta) z Obolona tylko pszeniczne
Bytom, Podgórna 7-9 , Sklep monopolowy
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rysioz Wyświetlenie odpowiedziPodobno stout dopiero za tydzień bedzie ale wrócił Amber(żywe,grand.koźlak i złote lwy) oraz z Krajana miodowe jasne i ciemne i irlandzkie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Sklep otwarty 9-21 w dni powszednie a w niedzielę 11-19.Ciechan oprócz pszenicznego,Cerna Hora pełny wybór,Czarnków się kończy.Na ul Podgórnej są parkomaty opłata za godzinę 1,50 od godz 8-18 pon-piątek w sobotę do 14,w niedzielę gratis.Parkomaty nie wydają reszty i co jakiś czas przelatują panowie z aparatami cyfrowymi i drukarkami,którzy wystawiają paragony na 30 zł za brak bileciku.
Comment
-
-
Byłabym wdzięczna za podanie nazwy sklepu i dokładniejszego adresu (nr lokalu), pozwoliłoby mi to na uzupełnienie tematu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziByłabym wdzięczna za podanie nazwy sklepu i dokładniejszego adresu (nr lokalu), pozwoliłoby mi to na uzupełnienie tematu.
Sklep monopolowy ul Podgórna 7,9
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rysioz Wyświetlenie odpowiedziBrovarnia, Pszeniczne i Okocim Pszeniczne- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment