Sklep niemal na przeciw bazyliki. W zasadzie masówka, ale jest dostępny porter z Krajana w butelkach 0,33l po 2.25zł.
Piekary Śląskie, Bytomska 169, Market
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Pub, a właściwie tap room w centrum Oksforodu, gdzie nie chciało się nam poszukiwać piwa w innych miejscach. Właściwie kanciapa z kilkoma stolikami w klimatycznym pasażu tagowym niedaleko głównego skrzyżowania miasta. Na kranach siedem piw z browaru patronackiego lokalu czyli Tap Social Movement....
-
Channel: Wielka Brytania
2024-08-29, 17:10 -
-
Same centrum miasta, nowy stylizowany budynek postawiony w miejsce starej zabudowy (jeszcze do zobaczenia na google street view).
Market Groszek czynny 6:30 do 22:00.
W środku spory wybór piw głównie koncernowych.
Na uwagę zasługują butelkowe piwa z browaru Północnego...-
Channel: Podlaskie
-
-
Borne Sulinowo pod względem piwnym byłoby całkowicie do zapomnienia gdyby nie Dino Market, a w nim pięć rodzajów piw z browaru Kościerzyna w bardzo dobrej cenie 3.79 za butelkę (niezależnie od rodzaju) Jest też coś z Połczyna i masówka....
-
Channel: Zachodniopomorskie
2020-07-09, 18:48 -
-
Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.