Piekary Śląskie, Bytomska 169, Market

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Aldach
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1269

Piekary Śląskie, Bytomska 169, Market

Sklep niemal na przeciw bazyliki. W zasadzie masówka, ale jest dostępny porter z Krajana w butelkach 0,33l po 2.25zł.

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Prusak
    Wielka Brytania, Oxford, 121 Covered Market, The Market Tap by Tap Social
    Prusak
    Pub, a właściwie tap room w centrum Oksforodu, gdzie nie chciało się nam poszukiwać piwa w innych miejscach. Właściwie kanciapa z kilkoma stolikami w klimatycznym pasażu tagowym niedaleko głównego skrzyżowania miasta. Na kranach siedem piw z browaru patronackiego lokalu czyli Tap Social Movement....
    2024-08-29, 17:10
  • grzeber
    Sejny, ul. Piłsudskiego 31, market Groszek
    grzeber
    Same centrum miasta, nowy stylizowany budynek postawiony w miejsce starej zabudowy (jeszcze do zobaczenia na google street view).

Market Groszek czynny 6:30 do 22:00.
    W środku spory wybór piw głównie koncernowych.
    Na uwagę zasługują butelkowe piwa z browaru Północnego...
    2020-07-28, 10:04
  • Aldach
    Dino Market, Borne Sulinowo, Wojska Polskiego 5a
    Aldach
    Borne Sulinowo pod względem piwnym byłoby całkowicie do zapomnienia gdyby nie Dino Market, a w nim pięć rodzajów piw z browaru Kościerzyna w bardzo dobrej cenie 3.79 za butelkę (niezależnie od rodzaju) Jest też coś z Połczyna i masówka....
    2020-07-09, 18:48
  • pebejot
    Siemianowice Śląskie, Chopina 14 (Park Miejski), Browar Pałacowy
    pebejot
    Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
    Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....
    2021-10-22, 18:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...