W tym sklepie można dostać "Żywe" z Ambera za 3,50zł oraz wszystkie GAB-y
Częstochowa, Cmentarna, Bachaus 24h
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Możesz podać ceny GAB-ów.
Czy jest jeszcze coś ciekawego?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
ceny GAB-ow
Szczerze mówiąc nie pytałem o ceny ale na wystawce np. Złote było za 1,30zł ( na sikorskiego chyba 1,50 ) o inne piwka też nie zdążyłem zapytać gdyż wpadłem tam dosłownie na sekundę. W następny piątek wypytama może ktoś wcześniej będzie i zechce podzielić się informacjami. Pozdr.
Comment
-
Byłem tam jak co piątek po "Żywe"Nie mają nic innego. ( no jakiegoś portera mieli dziś wstawić mi pani powiedziała ). Jeśli chodzi o GAB-y to "Złote" 1,30 "Mocne - 1,60 "Super Mocne" 1,80 ( innych brak )
Comment
-
Lekka podwyżka cen piw z GABa:
Złote 1.40
Mocne 1.80
Super Mocne 1.90
Był też jakiś bączek, ale nie brałem i ceny nie pamiętam.
Amberowskie Żywe po 3.70.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...-
Channel: Rumunia
-
-
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...-
Channel: Łódzkie
-
-
Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...-
Channel: Bułgaria
2024-09-06, 17:13 -
-
Korzystam czasem żeby zdobyć to i owo co nie trafia do dwóch ulubionych sklepów w Opolu.
Siedziba w Wieprzu, wspólny temat z Pintą.
Ceny w porządku, można czasem załapać się na rabat 20%, jeśli coś pójdzie nie tak.
No i u nas coś nie idzie...
-
Channel: Sklepy internetowe z piwem - polskie
-
-
Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
Dookoła jest...-
Channel: Małopolskie
2024-10-13, 23:31 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment