W tym minimarkecie duzy wybór piw z Raciborza (Racibory,Pils z Zamku,Halne,Mocne z Zamku)oraz pojedyńcze piwa z Jędrzejowa,Kielc i Zabrza+ogólna masowa koncernówka.PZDR
Rudy Raciborskie, Rogera 3A, Orchidea
Collapse
X
-
Witam.Dzisiaj z nudów pojechałem zobaczyć do Rud,czy jeszcze zostało coś z Raciborza.I tu niespodzianka!Było Pils z Zamku(1.45 zł),Racibor Premium(zielony po 1.55zł) i Racibor Pełne(czerwony po 1.90 zł).Piwa z terminami ważności do "gwiazdki"(Zielony nawet do lutego). PZDRmb WOS
-
-
Po rocznej nieobecności w Rudach wstapiłem do sklepiku a tu... sama koncernówka.Jednak nie dawało mi to spokoju i spytałem się ekspedientki a ta pokazała mi lodówkę na samym konću w której były:Twierdzowe,Ciemne i Zielone z Raciborza,Łomża Miodowa i Export oraz Strzelcy.Piwka b.dobrze schłodzonemb WOS
Comment
-
-
Podziwiam samozaparcie w śledzeniu asortymentu... Musi być ciężko. Na pewnoRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziPodziwiam samozaparcie w śledzeniu asortymentu... Musi być ciężko. Na pewno
Dziękuję.Ciężko nie jest i mam nadzieję że nie będzie.mb WOS
Comment
-
Comment