Mysłowice, Janowska 58, Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zic
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.06
    • 118

Mysłowice, Janowska 58, Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi

Chyba jedyny sklep w Mysłowicach gdzie można kupić.............

Przedewszystkim Brackie cena z butelką 2,45

Oprócz tego Z Browaru Głupczyce-Pils Exsport
    Browaru Jabłonowo-Mocne
    Co do cen z Głupczyc i Jabłonowa nie zorientowałem sie

O masówce nie wspomne...

Related Topics

Collapse

• darekd
    Mykułynećkyj, Barley Wine
    darekd
    Historyczny browar na Podolu, który od kilku lat eksportuje do Polski, choć w dość ograniczonym zakresie, ale są dostępne m.in. w sklepach z ukraińskimi towarami spożywczymi.
    W jednym takich sklepów kupiłem tam podchodząc trochę z dystansem, bo Barley Wine (23% ekstr., 8% alk) w cenie...
    2024-01-08, 00:20
  • darekd
    ? [Brokreacja], Venus de Bamberg
    darekd
    Rauchbock

Ekstr. 16%
    Alk. 6,4%

Aromat - tony wędzonego słodu dominują (nie piszę czy oscypek czy kiełbasa, bo wiadomo że słód nie jest wędzony produktami spożywczymi, a odgadnięcie jakie drewno zostało użyte do wędzenia słodu jest poza moimi możliwościami,...
    2022-12-10, 02:24
  • pebejot
    Koszęcin, Zamkowa 1, Browar Śląsk / Restauracja Pod Pałacem
    pebejot
    Koszęcin to niewielka śląska mieścina, położona niedaleko Lublińca, znana z Pałacu Koszęcińskiego, który jest aktualną siedzibą Zespołu Pieśni i Tańca Śląsk.
    Od 2022 roku Koszęcin jest też na piwnej mapie Polski dzięki otwarciu browaru restauracyjnego Śląsk.
    Do Koszęcina...
    2022-12-07, 06:28
  • boku
    Mysłowice, Janowska 111, Bar Piwosz Pod Cycym
    boku
    Przypuszczam, że część ludzi nie zrozumie nazwy. Być może to jedyny lokal o takiej ksywie. Odkąd sięgam pamiecią to zawsze mówiło się o tej knajpce. Większość spelunek pozostała tylko w mojej pamięci, a ten istnieje do dzisiaj. Ba, starzy ludzie wspominają, że i dla nich ten lokal...
    2006-01-05, 19:15
  • boku
    Mysłowice, Janowska 30, pijalnia piwa Kajtek
    boku
    Przechodząc koło tego lokalu, uwagę moją zwrócił mały parasol. Już sam fakt, że były w ogródku trzy różne parasole wydał mi się interesujący, a tu dodatkowo rodzaj którego nie znałem. Nie trzymam już w niepewności i stwierdzam, że parasol był zabrzański.
    Lokal ten odwiedzałem...
    2007-05-20, 08:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...