W Galerii tegoż centrum handlowego znajduje się małe stoisko Benedyktyńskie, a w nim jest komplet piw klasztornych z Miłosławia.
Czeladź, Będzińska 80, Centrum Handlowe M1
Collapse
X
-
Czeladź, Będzińska 80, Centrum Handlowe M1
Last edited by adam16; 2009-01-16, 20:41.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Kurde byłem tam w niedzielę i nic nie znalazłem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
No fajnie - koło Strzelczyka przkraczacie granicę i nawet nie zajrzycie...
odwet będzie za tydzień - najazd na Chorzów się szykuje
...i żeby nie było OT - to pewnie nowość, jakoś ponad miesiąc temu
w tym sklepiku nie było nic z piw z Fortuny - pewnie uzupełnili ofertęNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Byłem dzisiaj i zakupiłem Portera za 8,5 zł. Nie wiem czy jest to nowość, ale nie widzę go w Dzienniku Piwnym. Pozostałe piwa (Opat, Przeor i Szafarz) po 5,5 zł. Dodatkowo w ofercie piwa La Trappe.
Miły pan poinformował mnie, że stoisko będzie czynne: "dopóki będą klienci". Był też zaskoczony, że są ludzie którzy znają "jego" piwa. Opowiedziałem mu o Browar.biz i bardzo się ucieszył.
Comment
-
-
Ciekawa historia, bo ja prowadziłem podobną rozmowę. Sympatyczny pan był bardzo zdziwiony zainteresowaniem i popularnością trunków.Ceny piw takie jak podali wcześniej koledzy. Oprócz tynieckich piw można jeszcze kupić La Trappe (małe 8,50 PLN, kamionka 20 PLN)"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76 Wyświetlenie odpowiedziNo fajnie - koło Strzelczyka przkraczacie granicę i nawet nie zajrzycie...Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedzi(...)tynieckich piw (...))
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian Wyświetlenie odpowiedziPiwo wyprodukowane wg receptury nadzorowanej przez Opactwo Benedyktynów w Tyńcu. (...).
Wybacz, że zadam ci jeszcze jedno pytanie? I ty w to wierzysz?
Comment
-
-
Ze względu na ilość sprzedawanego obecnie piwa musieli się posiłkować jakimś browarem. Braciszkowie na pewno nie siedzą przy produkcji i nie pilnują czy wszystko idzie tak jak powinno ale palce musieli w tym maczać."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
To nie jest miejsce na dyskusję na temat producentów piwa.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika svarowski Wyświetlenie odpowiedziPojawiły się tam małe piwa 0,33 l .
Piwo Prowincjała ciemne alk.6,5% i Furtiana jasne alk.5,5%, oba piwa są dostępne w cenie 4.20 zL
Comment
-
Comment