Fortuna Czarna Miodowa wyszła,a szkoda.
Katowice, Sowińskiego 5A (os. Paderewskiego), Dobry Wybór
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
Fatalny Ciechan Pszeniczny kupiony 17.09
Niestety ostatnio kupiony u Pana Ciechan Pszeniczny był fatalnej jakości.
Wodnisty bez smaku i charakterystycznego osadu na dnie. Normalna lura.
Mam nadzieję, że to była pechowa partia, a nie stała obniżka jakości tego piwa.
Najlepiej spojrzeć od spodu pod światło na dno butelki. Jeśli nie będzie sporego osadu drożdżowego, to znaczny, że jakość się nie poprawiła.Comment
-
Zanim napiszesz podobne spostrzeżenia w innych postach to zastanów się dwa razy. Od czytania takich głupot można dostać wylewu.
Koczubik, jak mogłeś nie sprawdzić kilkuset butelek pod światło
Z innej beczki, jest dostępny koreb miodowy?Last edited by silvian; 2009-09-23, 13:45."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."Comment
-
Naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem, a potem zabieraj głos.
Sprawdzać powinni Ci co kupują. Przymusu nie ma.
Jak chcą pić popłuczyny, to ich sprawa.
Pan Koczubik raczej powinien to potraktować jako zwrócenie uwagi na jakość niedawnej dostawy. I tyle mądralo.Comment
-
Myślę, że kolega silvian czyta ze zrozumienie. zip40 z twojego drugiego posta wynika, że chciałeś się napić popłuczyn, bo jak to napisałeś nie ma przymusu sprawdzania pod światło. Jak chcesz kolego dawać rady innym to zacznij je najpierw sam stosować.
Wydaje mi się, że to nie jest temat na dyskusję jakości danego piwa z danej warki. Niestety, albo stety muszę przyznać rację koledze silvianowi - jak koczubiku mogłeś nie sprawdzić kilkaset butelek pod światłoComment
-
Jest z Janowa Lubelskiego Jasne pełne za 2,49.Comment
-
-
Ja dzisiaj zaopatrzyłem się na próbę w 2 Miodowe Ciechana i 1 Pszeniczne.
Miodowe - nie muszę chyba nic pisać CUD, MIÓD i ORZESZKYYYYY
Pszeniczne - bardzo dobre, jednak chyba nie zostanę smakoszem Wole słodkawe
Ps. Hehe a tuż za mną stała jakaś para (chyba z bractwa piwnego naszego) bo reagowali hehe elektrycznie jak się o Miodowe pytałem A tuż jak odszedłem od kasy....Padło od nich pytanko: "To ile tych Miodowych jeszcze zostało ?" hehehehehe
pozdrowienia dla braci piwnej - i kolegi Koczubika
Zaglebie wiecznie zyweComment
-
Panowie takie rozmowy to sobie proszę na PW uskuteczniać, a nie w tym temacie.
Posty nie na temat sklepu usunęłam.Last edited by Maggyk; 2009-10-07, 08:41.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Byłem dzisiaj w tym sklepie w sumie to po drodze bo jeszcze po części do auta na tym osiedlu byłem.
z piwa to zakupiłem Corneliusa pszenicznego za 3,5 bo u mnie w okolicy nie znalazłem albo słabo szukałem. tylko potem w domu patrzałem i daty przydatności się nie umiem doczytać <lol2>
jak zasmakuje to pewnie co jakiś czas sobie tam zajadę, no i Ciechana Miodowego pewnie spróbuję kiedyś a na półce widziałemLast edited by Tom_89; 2009-10-07, 21:26.Comment
Comment