Wybieram się jutro do Katowic, więc zapytam: czy jest już Lwówek?
Katowice, Sowińskiego 5A (os. Paderewskiego), Dobry Wybór
Collapse
X
-
No to chyba jakaś pomyłka. Robiłem tam duże zakupy chociażby dzisiaj, znam dobrze ten sklep i wiem, że właściciel nie winduje cen bez sensu. W niedalekiej Czeladzi to piwo kosztuje 3,29, we Wrocławiu 3,70, dlatego dziwi mnie, że w Katowicach 5,79.Comment
-
Dzis podeszlem do tego sklepu jeszcze raz aby zobaczyc ile to Raciborskie kosztuje . I okazalo sie ze mnie tak skasowala nowa pracownica bo stalo na miejsciu zytniego. Wlasciciel przeprosi piwo gratis dal. I odliczyl roznice. Tak wiec sorry za wprowdzenie w blad,ale dzieki twoje dociekliwosci ja wyszlem na plus. Kupilem dzis Strzelca 1,60 zl i. Z Zawiercia czekoladowe i miodowe oraz Czarnkowa ciemny Proletaryat.Comment
-
Proszę dopytać się Koczubika czy uporał się z odzyskaniem hasła do BrowarBiz, bo cos widzę że się po moich interwencjach pomocowych dalej nie odzywa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Dzis podeszlem do tego sklepu jeszcze raz aby zobaczyc ile to Raciborskie kosztuje . I okazalo sie ze mnie tak skasowala nowa pracownica bo stalo na miejsciu zytniego. Wlasciciel przeprosi piwo gratis dal. I odliczyl roznice. Tak wiec sorry za wprowdzenie w blad,ale dzieki twoje dociekliwosci ja wyszlem na plus. Kupilem dzis Strzelca 1,60 zl i. Z Zawiercia czekoladowe i miodowe oraz Czarnkowa ciemny Proletaryat.Comment
-
PIWA Z RADOMSKIEGO DIONIZOSA
TWELVE NIEPASTERYZOWANE 6,2% 2,99
BEARNARD PILS 6,2% NIEPASTERYZOWANE 3,20
BEARNARD MOCNE 7% NIEPASTERYZOWANE 3,50
BEARNARD EKSTRA STRONG 7,8% LEKKOPASTERYZOWANE 3,60
AWIATIK JASNE MOCNE 7% 4,20
BEARNARD PLASTER MIODU 5,5% 4,30
KOŹLAK CIEMNE 6% 4,50
BEARNARD GRAPEFRUIT 5,5% 4,50
BEARNARD Z ZIELONEJ WYSPY 5% 4,50
BEARNARD Z KNIEI CIEMNE 6% 4,50Comment