W jakich godzinach jest otwarty sklep?
Katowice, Sowińskiego 5A (os. Paderewskiego), Dobry Wybór
Collapse
X
-
-
Pojawiły się piwa z browaru Černá Hora: Moravské Sklepní za 3,29 zł i Kvasar za 3,99. Już się chłodzą w mojej lodówce .
Widziałem też Żywe i Grand Imperial Porter.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Pojawiły się piwa z browaru Černá Hora: Moravské Sklepní za 3,29 zł i Kvasar za 3,99. Już się chłodzą w mojej lodówce .
Przejeżdżałem koło tego sklepu dzisiaj, ale, że mam kilka piwek w zapasie, odpuściłem odwiedziny.
Wypada się jednak cieszyć, że oferta piwna stale się powiększa. Brawo!Comment
-
Aż wstyd przyznać ale mieszkając w odległości około 3 km od sklepu dopiero po 2 miesiącech udało mi się znaleźć chwilkę czasu aby odwiedzić i zakupić na święta zapas Ciechana. Przede wszystkim obsługa bardzo miła i sympatyczna. Trafiłem zaraz po świeżej dostawie tak więc Ciechana wybór miałem pełny.
Perełką dla mnie była rozmowa dwóch robotników z pobliskiej budowy, stojących przede mną w kolejce:
Jegomość 1: Popatrz Marian (wskazując na Żywe), co się dzieje w tym kraju, nawet Żywca teraz podrabiają...
Jegomość 2: I jaka cena (3,99), przeciez nikt tego nie kupi... Co za tandeta...Comment
-
Aż wstyd przyznać ale mieszkając w odległości około 3 km od sklepu dopiero po 2 miesiącech udało mi się znaleźć chwilkę czasu aby odwiedzić i zakupić na święta zapas Ciechana. Przede wszystkim obsługa bardzo miła i sympatyczna. Trafiłem zaraz po świeżej dostawie tak więc Ciechana wybór miałem pełny.
Perełką dla mnie była rozmowa dwóch robotników z pobliskiej budowy, stojących przede mną w kolejce:
Jegomość 1: Popatrz Marian (wskazując na Żywe), co się dzieje w tym kraju, nawet Żywca teraz podrabiają...
Jegomość 2: I jaka cena (3,99), przeciez nikt tego nie kupi... Co za tandeta..."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."Comment
-
A co do zakupów, to jak zwykle bardzo miła i sprawna obsługa. Brawo dla koczubika za rozszerzenie oferty i czekamy na więcej!Comment
-
Comment