Ostrożnie z tymi plotkami o Fortunie - mi już ślinka pociekła na samą myśl
Katowice, Sowińskiego 5A (os. Paderewskiego), Dobry Wybór
Collapse
X
-
Panowie, macie rację co do zamawiania Ciechana, bo to już chyba wiadomo, że jest dostępny w ciągłej sprzedaży. Dostawy są raz w tygodniu. Raczej nie zdarza się, żeby były braki. No chyba że jakiegoś jednego rodzaju, ale to już z winy producenta.
Co do Czarnkowa to chyba ma sens, może jestem nowy ale wiemy jak było z pierwszą dostawą. Przywieźli w piątek późnym popołudniem, a w sobotę nie było co kupić. Oczywiście nie mam na myśli zamówień typu "po jednym z każdego". Ale jak ktoś by chciał karton lub więcej to chyba warto napisać.
Pozdrawiam serdecznieComment
-
Ciechana dziś malutko było. Za to zapowiadają Opata - jeżeli dobrze zrozumiałem to chodzi o piwa z Broumova.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Planowałem dzisiaj po pracy podjechać po kilka piw z Czarnkowa ale okazało się że po południu połowa centrum Katowic będzie zamknięta dla ruchu bo Solidarność rządzi. Nie chciałbym spędzić popołudnia w korkach zamiast na degustacji Czarnkowa. Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja.Last edited by noodles; 2009-06-04, 10:40.Comment
Comment