Dzięki za info, Wojtek ! Kończa już drugo kista "Noteckigo", byda jutro, abo w piątek, może sie jeszcze na coś chyca...Lista smakowitości jest tako, że sie można łożryć z samego patrzenio (joke..)
Kiedy bedzie Cornelius Weizen? I kiedy bedzie taka nastepna promocja jak ta z lipca, ze byl po 1,99?
Aha, i jeden pomysl na nowe swietne piwko warte sprowadzenie chcialbym poddac. Mianowicie piwo z browarow kujawsko-pomorskich Krajan. A zwlaszcza pyszne Irlandzkie Mocne: http://img1.supplo.com/products_imag...NDZKIE_JPG.jpg
Witam
Dzisiaj po raz pierwszy degustowałem Ciechana Wybornego i Mocnego ze sklepu na Sowińskiego w Katowicach i powiem , że obydwa były wyborne i bardzo świeże właściwie piłem piwo zabutelkowane w tym samym dniu...rewelacja.
Piłem kiedyś piwa niepasteryzowane ale Ciechan jest najlepszy jak dotąd.Jestem początkujący w piwach nie koncernowych (zachwycony smakiem) i czekam na Wasze sugestie
"Ciechan" przedni, owszem, ale spróbuj "Noteckie" niepasteryzowane. Magia. Jak dotąd, nie wprowadzałem w siebie nic bardziej smakowitego. Rzadko można je tam dostać, jak przychodzi,"schodzi" pierwsze. Jak jest, biorę zaraz 2-3 kisty, bo po co pić w strachu , że braknie...(nieregularne dostawy). Niech sczezną wielkie koncerny i ich piwopodobny mocz !
Witam bylem dzis na zakupach, oczywiscie zaopatrzylem sie w Wyborne i Mocne z Ciechanowa Ale moja uwage zwrocily nowe piwka z ukrainy Szanowny Koczubiku mala prozba o zamieszczenie cen tych piw i krotki opis %
Wojtek, ten "Lwowski Porter"- genialny ! (Żałuja, żech wziął ino jedna flacha...) Nie wiedziołech, że "rezuny" poradzą uwarzyć takie dobre piwo. Byłech dziś po następne- niestety echo...
CERNA HORA Moravsky Sklepni 2,99
CERNA HORA Pater 3,29
CERNA HORA Kern 3,29
CERNA HORA Lezak 3,49
CERNA HORA Granat 3,49
CERNA HORA Kvasar 3,99
CERNA HORA Modra Luna 4,39
CERNA HORA Forman Polotmavy ( alkokol 0 % ) 3,79
Comment