REMUS z Ambera w puszce po 1,99 zł, wg gazetki powinien też być SPECJAL (2,49 zł), BOSMAN (2,39 zł), i PIAST (2,49 zł)- wszystkie zapuszkowane, nie zwróciłem uwagi czy są
Bytom, Łużycka 82a, Netto
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Koźlak Amber jest już w Netto:
Netto Barlinek ul. Dworcowa 1, 74-320 Barlinek
Netto Barlinek ul. Gorzowska 78, 74-320 Barlinek
Netto Białogard ul. 1-go Maja 9, 78-200 Białogard
Netto Bydgoszcz ul. Bielicka 21, 85-135 Bydgoszcz
Netto Bydgoszcz ul. Osowiec 72, 85-791...-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Od jakiegoś czasu w sklepach Netto brakuje Berga z Ambera.W jednym sklepie powiedzieli mi,że na zimę dostawu sa wstrzymane a w drugim dowiedziałem się,że Amber sie wycofuje z Netto.Ktoś może wie coś więcej an ten temat? Netto było jedynym źródełkiem tańszego Ambera na Śląsku.Szkoda...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Przeglądając strony o mojej rodzinnej dzielnicy natknąłem się na informację o istniejącym tam niegdyś browarze:
Braustrasse (Browarniana-ob. Hutnicza), nazwa kulturowa nawiązująca do istniejącego tam niegdyś browaru. Obiekt ten powstał przed 1859 roku, obok tzw. Seiteneweg...-
Channel: Historia
-
-
Piwo warzone dla niemieckiego Netto (z pieskiem, bo w Niemczech są dwa Netto
). Kupione w Cottbus za 45ct. Opakowanie 0,5l pet, alkohol 4,9%. Powiem tak, szału nie ma, ale w kategorii piwa marketowe trzyma poziom. Barwa złota, piana nikła (ale wszystkie piwa w plastiku mają słabą pianę),...
-
Channel: Niemcy
2024-02-27, 12:49 -
-
50. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW
„CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE” 2021
MIEJSCA HANDLOWE DLA BROWARÓW
Odbywające się od 1971 roku „Chmielaki Krasnostawskie” to najstarszy festiwal promujących kulturę piwa w Polsce, który w tym roku świętuje... - Loading...
- Koniec listy.
Comment