Chorzów, Wolności 150, sklep spożywczy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lump
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.12
    • 38

Chorzów, Wolności 150, sklep spożywczy

Z mało ciekawych ciekawostek - Lech PILS (w Chorzowie raczej rzadko dostępny).
    Uwaga sklep czynny do 22-50 ...

Related Topics

Collapse

• steelliras
    Chorzów, ul. Długa 24, Sklep Impuls
    steelliras
    Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
    2022-09-05, 11:49
  • JasneCiemne
    Zielona Góra, ul. Zacisze 20, Jasne i CIemne - Sklep z lanym piwem
    JasneCiemne
    W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
    2024-05-09, 22:24
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • darekd
    Reden Chorzów, Pils Klasyczny
    darekd
    Producent: Grupa Reden Chorzów. 12% ekstr., 4,8% alk.

Aromat - na początku łodygowe zielsko od polskich chmieli. Szybko się ulatnia i zostają leciutkie drożdże, zielsko i ciut słodu
    Piana - zdecydowanie wysoka, szybko większe bąble i opadanie do trwałego kożuszka
    ...
    2023-09-11, 23:01
  • dadek
    Chorzów-Batory, Inwalidzka 26, Browar Reden
    dadek
    21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje....
    2023-08-20, 19:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...