Poza tym skoro sklep jest zamknięty to powinno się zamknąć również temat. Ot co.. Ale jak widzę strona www nadal funkcjonuje także tylko ktoś z bielska może poświadczyć.
O zamknięciu sklepu pisałem już wcześniej, więc chyba rzadko tam bywacie, skoro od początku maja tego nie zauważyliście. Sama lokalizacja nie najszczęśliwsza ale w poprzedniej na dużym bielskim osiedlu wielkiego ruchu też nie było. Nie wiem gdzie tkwi błąd: brak reklamy, ceny czy brak popytu?
Chyba najbardziej lokalizacja się dała we znaki, sklep niby w centrum, ale strasznie kiepsko usytuowany, nie widać go na pierwszy rzut oka idąc deptakiem. Ceny swoją drogą, mieli wszystko średnio złotówkę (a czasem więcej) drożej niż w Katowicach, Tychach, czy Bytomiu. Oczywiście w Tesco mają jeszcze drożej ale mogą dotrzeć do większej ilosci ludzi, którzy są skłonni dać 6,30 za orkiszowe z miodem...
Nowy browar restauracyjny, taki nowoczesny, jakich mało na Węgrzech.
Minibrowar znajduje się w samym centrum uroczego miasta Győr, otwarcie nastąpiło w 2021 roku.
Spacer dworca kolejowego zajmuje kilka minut, jest to odległość 750 metrów.
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
Cześć wszystkim,
Znalazłem swoja starą pompkę do wyszynku piwa z beczki keg. Leżała blisko 12 lat w piwnicy. Gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę kogoś kto serwisuje takie rzeczy? Z racji wieku trzeba ją zapewne wyczyścić oraz pewnie wymienić uszczelki, przesmarować. Za każde...
Comment