Rydułtowy, Plebiscytowa 41, MONOPOLOW-PRZEMYSŁOWY obok szpitala
Duży wybór piwa . Dostępne Raciborskie (wszystkie) , Kormoran (irlandzkie,sliwka i jabłko w piwie, olsztynskie...)Czarnków, Jabłonowo, Piotrków, Rakaszawa, Amber pszeniczniak i żywe, Lublin Foxy, Książęce (ciemne,czerwone, przeniczne). Wybór się powieksza i przystępne ceny.
Zahaczyłem dzisiaj jadąc do domu i zaskoczenie - wybór dobry (jest Pinta, Birbant, Kingpin, Kormoran, Wrężel, Solipiwko i parę innych), ceny przystępne - taniej niż u konkurencji bliżej centrum
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika madman15
Zahaczyłem dzisiaj jadąc do domu i zaskoczenie - wybór dobry (jest Pinta, Birbant, Kingpin, Kormoran, Wrężel, Solipiwko i parę innych), ceny przystępne - taniej niż u konkurencji bliżej centrum
Masz na myśl sklep blisko Kauflandu, bo jeśli tak to adres to Czernicka 2 w Rydułtowach, a sklep to Pogotowie Alkoholowe i nie ma nic wspólnego z tym na raciborskiej. Poza tym piwa faktycznie mają takie jak napisałeś.
To zupełnie inny sklep. Znajduje się po lewej stronie przed Kościołem w Radoszowach jadąc z Rydułtów w kierunku Rybnika. Mam nadzieję, że dość precyzyjnie określiłem, a google mapa powinna rozwiać wątpliwości. Fajny sklep i właściciel aktualnie otwarty na nowości. Polecam.
Dziś po długiej przerwie zawitałem do tego sklepu i pozytywnie się zaskoczyłem, są dostępne 3 piwa z ReCraftu (MC Farmer, Polska Pszenica i Blady Witek), Komesy, Browar Staropolski i inne regionalne. Ceny bardzo w porządku.
Comment