Ładnie zaopatrzony sklep w ofercie piwa z Fortuny i Ciechana oraz wiele innych komercyjnych piw.
Zabrze, Paderewskiego 34, Alkohole
Collapse
X
-
News za newsem, Fortuna atakuje na Ślasku jak widać, ale co z ortografią?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
W sprzedaży pojawił się Komes Porter z Fortuny . Zapraszamy również po piwa z Ciechana bo tak szybko jak się pojawiły tak również mogą zniknąć . Właściciel powiedział , że nie będzie sprzedawał piwa z krótkim terminem bo mu się przeterminowuje . Zabrzanie ruszajcie z odsieczą termin do 02,12.Comment
-
rozumiem, że asortyment tego sklepu jest w jakimś mniejszym lub większym stopniu powiązany z asortymentem sklepu Olo w Gliwicach?
W każdym razie reflektowałbym na piwa z Czech, Konstancin odpuszam.
W Olo już trochę przetrzebiłem środkową lodóweczkę i półkę ze słowackim piwem także.
W związku z tym prosiłbym o informację, kiedy możnaby się zjawić po piwka z Czech - przewiduję osobiste zużycie 1 skrzyneczka na 2 tygodnieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kusiaka co powiecie na piwa z Konstancina, Sulimara a moze cos z czeskich browarow(svijany,rohozec,opat)?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VicariousW Olo już trochę przetrzebiłem środkową lodóweczkę i półkę ze słowackim piwem także.?Last edited by kjaros; 2010-02-03, 16:26.Nawet najgłupsi politycy, nie są tak głupi jak społeczeństwo, które ich wybrało.Comment
Comment