Zapraszamy do naszego sklepu w Bytomiu. Godziny otwarcia pon- pt - 10.00-18.00, sobota 10.00-15.00. Sklep jest w fazie rozruchu, a że działa w systemie franszyzy pewne rzeczy w najbliższych dniach będą się jeszcze docierały.
Bytom, Browarniana 2, Piwomania [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Z pewnością jest cały Czarnków, Cerna Hora, Jagiełło, Kelt, Smadny Mnich, Sarise, Topavary i Corgonie. Do tego cała Fortuna, Konstancin, Zwierzyniec z Perły, a z czeskich powinien być jeszcze Bernard, Velkopopovicky Kozel, Starobrno, Svijane, Pardal. Powinien też być cały Obolon. Zwiększenie asortymentu to nie problem, ale jako, że właściciel jest w fazie rozruchu nie chciał zarzucać się zbytnio piwem, szczególnie tym niepasteryzowanym. Dlatego też prośba o sugestie co do asortymentu - nie ma większego problemu, żeby dowieźć choćby skrzynkę na zamówienie z magazynu centralnego.Comment
-
Z pewnością jest cały Czarnków, Cerna Hora, Jagiełło, Kelt, Smadny Mnich, Sarise, Topavary i Corgonie. Do tego cała Fortuna, Konstancin, Zwierzyniec z Perły, a z czeskich powinien być jeszcze Bernard, Velkopopovicky Kozel, Starobrno, Svijane, Pardal. Powinien też być cały Obolon. Zwiększenie asortymentu to nie problem, ale jako, że właściciel jest w fazie rozruchu nie chciał zarzucać się zbytnio piwem, szczególnie tym niepasteryzowanym. Dlatego też prośba o sugestie co do asortymentu - nie ma większego problemu, żeby dowieźć choćby skrzynkę na zamówienie z magazynu centralnego.Comment
-
Z piw, których nie znałem bardzo pozytywnie zaskoczył mnie Pardal Echt
Do zobaczenia na Browarnianej 2Comment
-
Wybrałem się w niedzielę no i..............nie znalazłem nic.Po krótkich poszukiwaniach wydedukowałem,ze za zewnętrzną roletą musi się kryć wejście do sklepu.No cóż musze spróbowac w tygodniu.A tak na przyszłość przydałoby się jakiś szyld powiesić bo ktoś kto nie zna miasta może miec spore kłopoty ze zlokalizowaniem sklepu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Tym bardziej, że jest to sklep tylko z piwem czyli dość odważna inicjatywa. Ja tam się na biznesie za bardzo nie znam ale wydaje mi się, że żeby taki społecznie bardzo potrzebny sklepik przetrwał trzeba bardzo mocno (w miarę możliwości oczywiście) postawić na reklamę a już oznakowanie samego sklepu i okolicy (sklep jest w ruchliwym centrum miasta ale trochę schowany) to rzecz zasadnicza.Comment
-
godziny otwarcia
bardzo przepraszam za brak informacji
godziny funkcjonowania sklepu :
pn - pt 10-18
sobota 10-15
sklep w niedziele nieczynny
w najbliższym czasie godziny handlu ulegną zmianie ( sklep będzie dłużej czynny
i prawdopodobnie w niedzielę ) o czym poinformujęComment
-
Trochę to małopowiedziane,jest w głębokim podwórku w okolicy gdzie buduje się galerię handlową więc ludzi w uliczkę browarnianą nie zapuszcza się za dużo.Według mnie lokalizacja nie jest zbyt szczęśliwa no ale to tylko moje zdanie.Nie chce byc złym prorokiem ale w tej okolicy ten sklep nie przetrwa długo.Last edited by kiszot; 2009-11-23, 16:45.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Trochę to małopowiedziane,jest w głębokim podwórku w okolicy gdzie buduje się galerię handlową więc ludzi w uliczkę browarnianą nie zapuszcza się za dużo.Według mnie lokalizacja nie jest zbyt szczęśliwa no ale to tylko moje zdanie.Nie chce byc złym prorokiem ale w tej okolicy ten sklep nie przetrwa długo.Last edited by manu; 2009-11-23, 17:38.Comment
Comment